salut! am folosit in stimularea de toamna lapte de vaca degresat si oua si rezultatele
au fost multumitoare insa intr o noapte imi trageau tot ce le puneam, in perioada asta nu recomand
se pot folosi laptele praf degresat (sau cazeina) si drojdia de bere inactiva in sirop in pungi deasupra ghemului calculand cantitatea de proteina din produsul final (maxim 15%)
sau afara ''la troc''..... prefera mai mult laptele praf dar recomand ca cele doua produse sa se amestece...altfel, laptele fiind foarte fin se lipeste pe corpul albinelor
toate astea sunt ok pana atunci cand apare polenul (cantitati mai insemnate) in natura, in cazul meu salcia,dupa, nu mai vezi albina la troc
daca zona e saraca totusi in polen se poate continua cu proteina in siropul de stimulare, dar pentru o preluare mai rapida de catre albine se scade procentul de proteina
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica).
0761194759