Florin Dobre scrie:mitica68 scrie:Deci ceaiul trebuie facut doar in momentul administrarii siropului?
Nea Mitica, cum ti s-ar parea o cafea facuta ieri? Ca si asta e tot un ceai/o fiertura.
Daca alta nu mai e, e buna.
Florin Dobre scrie:mitica68 scrie:Deci ceaiul trebuie facut doar in momentul administrarii siropului?
Nea Mitica, cum ti s-ar parea o cafea facuta ieri? Ca si asta e tot un ceai/o fiertura.
Daca alta nu mai e, e buna.
Tankard scrie:...pelinu si patlagina de ce le folositi in amestec doar primavara?
delorin I scrie:Din cate stiu eu....apicomplexul se administreaza un gram pe litru....
alin75 scrie:Din cartea d-ului Marghitas "Albinele si produsele lor"
Desi ma repet, spun cum fac eu: 20 l apa in care fierb 100g menta (2 plicuri), strecor si in amestec pun 20 kg zahar. Amestec, pana se dizolva zaharul, apoi completez (se intelege ca la temperatura camerei!) cu 30g apicomplex, 25g startovit, 600 ml protofil. Amestecul este pus in bidon de 30l. Cand ajung la stupi completez bidoanele cu apa si apoi amestec putin. Periodic am grija sa amestec compozitia!
proapis13 scrie:Prea mult Apicomplex...trebuie doar 1g/l
foarte mult protofil....la 32l trebuie maxim 500g...
exagerat de mult startovit ...trebuie doar 5g/10l sirop 1/1...![]()
20l apa plus 20 kg zahar ,iese sirop 1/1 daca mai pui inca 10l de apa,ce rezulta ??![]()
Am folosit si o sa folosesc ingredientele de mai sus...in toamna asta NU cred ca o sa fie cazul
Cand folosesc stimulentele de mai sus in siropurile de intretinere NU LE FOLOSESC IMPREUNA...!!!
Dau dupa schema asta,prima data sirop cu protofil,apoi simplu,startovit,simplu,apicomplex - daca nu este polen - dupa care sirop simplu si repet....
NU am pretentii ca reteta mea e cea mai buna insa merita incercata....
daca la 10 zile de la startovit mai aplici si Metoda Calinescu si ai facut stimularile cu cuibul strans la chinga esti profesor
alin75 scrie:..
Deci "plec" la drum cu 28l amestec ...
alin75 scrie:[..Deci "plec" la drum cu 28l amestec ...
Tankard scrie:Ce am "am gresit" este cantitatea de startovit si faptul ca am uitat sa specific sarea de lamaie (30g)
De ce puneti sare de lamaie? din cate stiu eu nu ajuta decat la invertirea zaharului,dar ca sa se produca invertirea siropul de zahar trebuie dat in clocot..
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 5 vizitatori