pngflorin scrie:Intrebare : cu plantele rezultate, pot sa le fierb cu apa si sa o adaug ca si un ceai in siropul pt albine sau pt a dilua protofilul obtinut ??
proapis13 scrie:pngflorin scrie:Intrebare : cu plantele rezultate, pot sa le fierb cu apa si sa o adaug ca si un ceai in siropul pt albine sau pt a dilua protofilul obtinut ??
Nici macar sa nu incerci,in momentul cind apa incepe sa sfiraie continutul se ridica mai repede decat laptele la fiert si-si tripleaza volumul
Asta e una,plantele isi lasa in alcool toate substantele active si oligoelementele minerale,acolo ai fan cu alcool in loc de seva
pngflorin scrie:Maine se fac 12 zile incheiate de cand am pus plantele si alcolul la macerat.Dupa ce scurg bine am sa adaug la fiecare litru obtinut inca 0,75 litri de apa plata.
Intrebare : cu plantele rezultate, pot sa le fierb cu apa si sa o adaug ca si un ceai in siropul pt albine sau pt a dilua protofilul obtinut ??
stroe scrie:Dintr-un litru de alcool 70 grade se obtin 1,75 litri de alcool 40 grade. Simplu.70/40 sau orice raport functie de ce ai si ce vrei sa obtii . In cazul de fata la un litru alcool 70 grade adaugi 750 ml apa si obtii 1,75 litri alcool 40 grade.
Florin Dobre scrie:Salut Mihai!
Ne spui reteta ta de protofil?
Mi-ai mai spus-o dar n-am notat.
De citiva ani am primit o reteta de extras de plante de la un prieten contine 22 de plante,foarte buna reteta. daca cereti sa vo dau tre sa ma impusc,altfel am viata chinuita.Florin Dobre scrie:Salut Mihai!
Ne spui reteta ta de protofil?
Mi-ai mai spus-o dar n-am notat.
pngflorin scrie:proapis13 scrie:pngflorin scrie:Intrebare : cu plantele rezultate, pot sa le fierb cu apa si sa o adaug ca si un ceai in siropul pt albine sau pt a dilua protofilul obtinut ??
Nici macar sa nu incerci,in momentul cind apa incepe sa sfiraie continutul se ridica mai repede decat laptele la fiert si-si tripleaza volumul
Asta e una,plantele isi lasa in alcool toate substantele active si oligoelementele minerale,acolo ai fan cu alcool in loc de seva
Sa inteleg ca dupa ce scurg Protofilul , plantele le arunc ?
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori