Shrek scrie:Sau, producatoru', de turte nu a pus botu' la " oferta" de reclama pe grup. Este o părere!
Da, si asta este o posibilitate
Shrek scrie:Sau, producatoru', de turte nu a pus botu' la " oferta" de reclama pe grup. Este o părere!
peterneamt scrie:Concluzia mea este că unii nu vor să învețe din alte surse (cărți, forum, cursuri.....), ci doar din propriile experiențe ( greșeli ) !
..... Poate unele cărți ar trebui reeditate, poate diplomele se dau prea ușor, sau poate că unii nu sunt făcuți pentru apicultură....!
paul scrie:Si cam ce ar trebui sa invete ? Ca nu se dau iarna turte la albine ? Dar daca omul nu a avut hrana suficienta in stupi, trebuia sa-i lase sa moara de foame ?
Pana azi nu le-am pus nicio turta si tot am vreo cateva familii care si-au dat drumul putin in stupi !!!Noroc ca au avut azi un zbor frumos de curatire !
Colega cu pata,ai avut miere de mana in stupi si n-ai avut zbor de curatire, n-are nimic turta !
paul scrie:Si cam ce ar trebui sa invete ? Ca nu se dau iarna turte la albine ? Dar daca omul nu a avut hrana suficienta in stupi, trebuia sa-i lase sa moara de foame ?
Pana azi nu le-am pus nicio turta si tot am vreo cateva familii care si-au dat drumul putin in stupi !!!Noroc ca au avut azi un zbor frumos de curatire !
Colega cu pata,ai avut miere de mana in stupi si n-ai avut zbor de curatire, n-are nimic turta !
marius_sl scrie:Astazi mi-a zis un prieten ca a pierdut o familie iernata pe 7 intervale. Fara pete de diaree, albinele erau in ghem iar mierea la circa 2-3 cm de ghem. O turta deasupra putea salva familia de albine?
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori