Prima pagină APICULTURA GENERALA HRANIREA ARTIFICIALA

Discutii despre hranirea familiilor de albine cu diferite produse artificiale sau miere , perioade de hranire , retete de preparare .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: APIINVERT

Mesajde Cristian IONITA » 27 Aug 2011, 22:31

:D

Ce bine ca sunt si oameni bine informati

Maximus .... informeaza-l te rog si pe Dl Dumitriu (reprezentantul producatorului) ca de ani de zile dumnealui afirma ca nu stie din ce e facut apiinvertul
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde gica » 27 Aug 2011, 23:38

maximus scrie: nea Gica vrea sa zica:

apiinvertul este facut din porumb modificat genetic

F40 este din.....sfecla??

eu stiam exact invers.... :?:

Unde am facut eu afirmatia ca F40 este din sfecla?
Maximus,eu am mai si invatat carte cand trebuia.Unde nu am idee sau nu stiu tac.
Dar tu?
gica

Mesajde ANITEI » 28 Aug 2011, 00:24

Tind sa cred ca un amestec de glucide ideat pt hrana albinelor e mai bun decat fructoza doar ca cea din urma e mai ieftina. Am fost la un apicultor cu 3000 de familii si avea omologul italian al Apiinvertului nu fructoza de la fabrica.Salutari!
" Luaţi seama, dar, la felul cum ascultaţi; căci celui ce are, i se va da; dar celui ce n-are, i se va lua şi ce i se pare că are.” Luca " ISUS HRISTOS
ANITEI

Mesajde gica » 28 Aug 2011, 00:43

Ai uitat sa mentionezi ca era 40-50% la pret fata de zahar.Sau pe-acolo.
Iar cu amestecul de glucide de acord.F40 are 40% fructoza restul alte glucide.Ce nu-i bine aici ?
gica

Mesajde balu » 28 Aug 2011, 10:14

utilizatori balu si Bunka sa traiesti frate, pe unde ai umblat? na-i mai aparut pe forum , :) !
balu

Mesajde BUNKA » 28 Aug 2011, 10:32

balu scrie:utilizatori balu si Bunka sa traiesti frate, pe unde ai umblat? na-i mai aparut pe forum , :) !

In general printre stupi umblu, stimulari, alea alea...acu`, ma tot gandesc ce sa fac sa iau hrana gata preparata sau sa o prepar eu, am facut ceva stimulari luna asta cu sirop simplu neinvertit si am constatat o uzura destul de mare la albine, din momentul asta nu mai bag nik neinvertit ca deja e tarziu.
Citesc aici si nu stiu ce sa fac ...zahar invertit la oala sau apiinvert...am folosit si una si alta si a fost ok cu amandoua!
BUNKA

Mesajde gica » 28 Aug 2011, 10:39

Acum sunt scumpe ambele variante.
Ori bagi mierea inapoi ori dai o talpa la Tandarei dupa fructoza.Mai este si varianta putin mai scumpa cu fructoza din Ungaria.
gica

Mesajde maximus » 28 Aug 2011, 11:46

gica scrie:
maximus scrie: nea Gica vrea sa zica:

apiinvertul este facut din porumb modificat genetic

F40 este din.....sfecla??

eu stiam exact invers.... :?:

Unde am facut eu afirmatia ca F40 este din sfecla?
Maximus,eu am mai si invatat carte cand trebuia.Unde nu am idee sau nu stiu tac.
Dar tu?

degeaba te inflamezi nene Gica.eu am pus o intrebare...la scoala am invatat si semnele de punctuatie ;)
esentialul in apicultura este sa lasam albinele libere...
maximus

Mesajde ANITEI » 29 Aug 2011, 03:40

gica scrie:Ai uitat sa mentionezi ca era 40-50% la pret fata de zahar.Sau pe-acolo.
Iar cu amestecul de glucide de acord.F40 are 40% fructoza restul alte glucide.Ce nu-i bine aici ?

Frutto sweet 45 (asa se numeste produsul italian) costa in jur de 1,2 euro iar zaharul la detaliu costa 0,85 kg (la gross nu stiu)
" Luaţi seama, dar, la felul cum ascultaţi; căci celui ce are, i se va da; dar celui ce n-are, i se va lua şi ce i se pare că are.” Luca " ISUS HRISTOS
ANITEI

Mesajde proapis13 » 29 Aug 2011, 08:03

Cel produs de Adeea-srl.it din Italia se numeste Frutosvit
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Peter Janos » 29 Aug 2011, 17:02

Cum se numeste acel produs care se face in felul urmator: Iei orice produs agricol care contine cit mai mult amidon , il maruntesti cit poti de tare , il fierbi, il racesti la temperatura potrivita si amesteci cu enzime de zaharificare ....daca nu dai la albine...... adaugi niste drojdie si ese un 1kg WHISKY din fiecare kg de porumb. :lol: :lol: :lol: (nu este o gluma) Prieteni stiu de ce :shock:
Peter Janos

Mesajde liviu1965 » 29 Aug 2011, 18:11

Suna interesant.... fcvaslui? ..... nea Gica.....
liviu1965

Mesajde ANITEI » 30 Aug 2011, 03:03

proapis13 scrie:Cel produs de Adeea-srl.it din Italia se numeste Frutosvit
salve :D

http://www.adea-srl.it/Linea%20Apicoltura.html
ANITEI

Mesajde Ahile » 12 Sep 2011, 22:34

Zambeste, maine va fi mai rau!
Ahile

Mesajde gica » 13 Sep 2011, 00:03

e mai prost decat piswaserul lui Dumitriu.
gica

Mesajde MyBees » 13 Sep 2011, 10:09

gica scrie:
Donbazil scrie:P.S. Ce naiba ai lasat ambalajele alea in poze sa vada Gica ca folosesti " pisvaser" ca se manie ....

Dombazile,eu am pierdut in ultimii trei ani doua lupte,una cu behoarca asta de care nu mai au nevoie cei din vest ca nu mai prea au stupi si alta cu marele presedinte Fetea.Bine ar fi sa fie numai pierderea mea.
"Piswaserul" a fost bagat la PNA.La ACA e Fetea.Ce bine am ajuns.Si cand te gandesti ca ora exacta in apicultura mondiala se dadea de la Bucuresti.Dombazile,Dombazile,oare nu le vezi cum merg toate pe contra?

Nea Gica, scri aici ca sa nu alterez pagina lui Adrian...

Nu e vina lui Dumitriu sau al Agrana... Ei au o singura menire. Au un business pe care trebuie sa il faca prosper. Cei care conduc un business au o singura grija majora - dividende pentru actionari.
Grija pentru starea apiculturii trebuie sa existe la apicultori. Cine din apicultori s-a straduit sa promoveze un alt inlocuitor pentru hrana? Exista la ora actuala un alt produs, mai bun decat apiinvertul? Initial stiu ca institutul ar fi trebuit sa scoata un sirop de genul asta. Nu s-a intamplat nimic. Bineinteles ca au existat presiuni, e normal ca nemtii sa doreasca "reintoarcerea" fondurilor catre visteria lor, dar daca noi "dormim pe noi" e vina lor? Lipsa unui "sirop acreditat" decontat prin PNA a fost o oportunitate imensa. De obicei oportunitatile sunt fructificate de cei mai fâşneţi.
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

AnteriorUrmătorul

Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA