Exista o groaza de site-uri meteo care-ti dau prognoza aproape exacta pentru o saptamana ! Unde-i riscul ?
TDI scrie:Cum unde, riscul ca dupa 2-3 saptamani de stimulare sa vina frigul o saptamana sau mai mult.
TDI scrie:Cum unde, riscul ca dupa 2-3 saptamani de stimulare sa vina frigul o saptamana sau mai mult.
proapis13 scrie:Timisorenii mei,niciunul nu lauda apiluk-ul,se face de cativa ani la voi si ma gandesc ca l-ati folosit mai mult decat altii...
TDI scrie:Avem hidrolizat, siroape pe scurt folosit ca tratament antivarooa, in acte - Apiluk ca tratament pentru iernare... Sigur e in context!
paul scrie:alt stupar scrie:Mai copii...
mai uitati-va si voi prin calendare, ca inca nu-i nici jumatatea lunii februarie...
alt stupare ... parerea mea, la schimbarile climaterice care deja au loc, eu zic ca trebuie sa ne adaptam la mercurul din termometre si nu la data din calendar ! Spre ex, daca prin absurd eu as avea temperaturile de la voi si aport sustinut de polen (nu neaparat cantitativ ci ... de durata) eu as incepe prima data cu descapacirea pe portiuni mici a ramelor cu miere capacita si apoi as da 300-500 ml. de sirop la 3 zile, indiferent ca-i abia ... ziua indragostitilor !![]()
Semneaza ... paul indragostitu' ( de albine) !
alt stupar scrie:Sigur Paule... tu ai risca !
Eu, cand mi se mai face pofta de cate-o cacialma, trec pe la bancomat si gadil cardul, schimb ceva maruntis sa am pentru deschideri si sun baietii si-o punem de-o carte... nicidecum nu-mi risc stupina "la ghici"...
Ca ( mai ales in apicultura ) usor poti ajunge ca in loc sa lasi ciubucuri sambata seara intr-un club de fitze, sa fi nevoit sa-ti sorbi ciorba la cantina saracilor...
Aviz amatorilor de "ponturi" !!!
proapis13 scrie:Citind ultimele postari am avut impresia ca citesc despre intretinerea familiilor de albine iarna....nu despre Apiluk...![]()
Mai bine continuati aici viewtopic.php?f=4&t=624,asta era despre altceva....
Timisorenii mei,niciunul nu lauda apiluk-ul,se face de cativa ani la voi si ma gandesc ca l-ati folosit mai mult decat altii...
Rares.apis scrie:Am folosit apiluk si am fost foarte multumit
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori