BeeeK scrie:.... trebuie luat in calcul un zbor de curatire dupa administrare , altfel nu e bine. Nu e ca la hrana energetica....
Parca prin carti scrie invers..dupa zborul de curatire urmeaza "painica"!!!
BeeeK scrie:.... trebuie luat in calcul un zbor de curatire dupa administrare , altfel nu e bine. Nu e ca la hrana energetica....
jenica67 scrie:La noi, se gaseste la magazinele cu produse naturiste.
peterneamt scrie:Se pare că, indiferent de ce s-a scris pe forum şi câte explicaţii au fost........apicultorii vor continua să hrănească albinele în timpul iernii iar vara în lipsa culesului şi pe arşiţă nu....
cobi scrie:BeeeK scrie:.... trebuie luat in calcul un zbor de curatire dupa administrare , altfel nu e bine. Nu e ca la hrana energetica....
Parca prin carti scrie invers..dupa zborul de curatire urmeaza "painica"!!!
stefanmadalin scrie:Ideal ar fi sa fie miere din stupina ta. Ar trebuii sa stii daca ai boli pe acolo.
Eu n-as baga din alta stupina si ma refer la toate produsele stupului.
ady12 scrie:stefanmadalin scrie:Ideal ar fi sa fie miere din stupina ta. Ar trebuii sa stii daca ai boli pe acolo.
Eu n-as baga din alta stupina si ma refer la toate produsele stupului.
Bine zis Madalin!
bio scrie:Va intreb pe voi:..care familie face "toate produsele stupului"..??... o familie bolnava sau una sanatoasa ?..
Doar "1 tura" ?pngflorin scrie:Eu folosesc asa ceva ( 2 primaveri la rand) , inspirit de la Calmus :
-11 kg zahar + 5 lit..................
Pun in pet de 2 litri cu dop cu gaura de 8 mm si fac zig zaguri pe rame, i-mi ajunge cam la 15 stupi.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori