zaharul se mai inverteste fara sare de lamaie?
am facut sirop si din graba am uitat sa pun sarea cand am fiert compozitia.
se poate pune in loc de sare lamaie - suc de lamaie?
echivalentul a 5g sare lamaie am citit undeva ca e 80ml suc lamaie...
balasaedy scrie:buna seara!vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o problema da nu este cu suparare ( probabil ati mai scris de foarte multe ori pe tema asta ,se mai gaseste unul ca mine care nu intalege cum trebuie si ce trebuie).siropul de de zahar pentru completarea rezerveor de iarna in ce concentratie se da?eu ma citit in carte ca se da 1\1 si se administreaza timpuriu dupa treminarea culesului de vara ,cand albinele au suficient timp pt.transformarea acestuia si sa nu se uzeze albine care va ierna.daca timpul aeste inaintat se da 2\1 pt.ca si procentul de apa este mai sacazut fata de 1\1 care este mai mare.dupa completarea rezervelor se pot incepe harnirirle de stimulare cu doze mici de sirpo 1\1 300- 500 la intervale de 2-3 zile?descapacirea fagurilor cu miere,prin administrarea de sirop in faguri.acum : se da pt.completare 1\1,2\1daca timpul este timpul inaintat ori 1\1 se da numai primavara pt. stimulat s au si vara-toamna cand nu este cules in natura .multumesc frumos si sper ca nu v am asasinat cu intrebari stupide.
italianu scrie:acum da-le siropul 1la 1 ,mai prin sept oct da-le 2 la 1. sa aiba macar 15 kg mincare si-ti trece iarna
italianu scrie:acum da-le siropul 1la 1 ,mai prin sept oct da-le 2 la 1. sa aiba macar 15 kg mincare si-ti trece iarna
liviutzbogos scrie:italianu scrie:acum da-le siropul 1la 1 ,mai prin sept oct da-le 2 la 1. sa aiba macar 15 kg mincare si-ti trece iarna
Eu a-si zice cel tarziu 1 septembrie (cartile spun 15) pentru ca albina care intra in iarna sa nu se uzeze din cauza zaharului. Hranirile in octombrie cred ca sunt mult prea tarzii, eventual rame cu miere date dupa diafragma, asta in cazul in care vremea permite.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori