Cristian IONITA scrie:oho .... bine ati revenit pe la noi dl Dumitriu ....
cumva mi-a scapat mie raspunsurile la setul de intrebari? .... stiti dumneavoastra care .... cele de bun simt la care mai adaugam inca un an fara a avea raspus.
Bine v-am regasit pe noul site dedicat apiculturii.Nu v-au scapat raspunsurile la intrebari, pentru simplul fapt ca nu am stiut sa le dau atunci cand le-ati solicitat.Dar sunt convins ca gasiti aceste raspunsuri la apicultorii care le-au vrut cu atata ardoare pe forum, dar au uitat cu desavarsire sa le puna atunci cand le-am facut invitatia la Targul de la Blaj.Cred ca am facut invitatia cu destul bun simt, si cred ca neamtul a avut si el destul bun simt sa vina la Blaj ca sa raspunda la toate intrebarile puse de apicultori.Numai ca ... intrebarile puse au fost superbe... dar au lipsit cu desavarsire.
Va rog sa nu ma atentionati la fiecare postare pe care o fac pentru faptul ca nu am raspuns la intrebarile puse, nu am facut-o cu intentia de a ascunde ceva, ci pur si simplu ca nu am stiut.Si cred ca am fost fair-play facand eforturi sa aduc pe cineva care stie sa raspunda la neclaritati.