Prima pagină APICULTURA GENERALA HRANIREA ARTIFICIALA

Discutii despre hranirea familiilor de albine cu diferite produse artificiale sau miere , perioade de hranire , retete de preparare .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: APIINVERT

Mesajde dumitriu » 13 Oct 2011, 20:50

costinelblagniceanu scrie:Sa veniti la Dr. Tr.Severin la apicola sa vedeti Apiinvert la butoi de 300l.Se vinde cu 5ron/l. :evil: :evil: :evil:

Cred ca as bate drumul degeaba pana la Severin.Sunteti sigur ca in butoiul ala este Apiinvert?Eu fac pariu ca nu.Daca in butoi este Apiinvert va fac eu cinste cu 2 butoaie.E suficienta o poza cu o factura, o poza cu butoiul respectiv cu eticheta pe care scrie Apiinvert si eventual un buletin de analiza.
dumitriu

Mesajde dumitriu » 13 Oct 2011, 20:52

gica scrie:Domnul Dumitriu nu va mai face multa reclama pe aici.Ajunge totusi.Ma voi ocupa sa fie o despartire ca intre domni.

Cu deosebit respect fata de D-vstra
dumitriu

Mesajde mircea » 13 Oct 2011, 20:52

Simtita, sau nesimtita...tot reclama.
Daca nu mai aveti nimic de adaugat, nu vreti sau nu puteti raspunde intrebarilor, atunci ar fi mai bine sa va abtineti in a mai posta pe forumul asta.
Ca neamtu ala mare a fost prezent, ca apicultorul roman a fost sfios (cum spuneti)...mai putin conteaza.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde dumitriu » 13 Oct 2011, 20:57

yrynel_clau scrie:Ca sa nu raman prost intreb si io . De ce nu s-a introdus zaharul in programul PNA? ca sa nu mai fie loc de interpretari si il putem lua de unde voiam noi, pe cand apiinvertul mi se pare asa ca un monopol.

presupun ca zaharul nu a fost introdus in programul PNA pentru ca nu este un produs care se administreaza direct albinelor.
dumitriu

Mesajde proapis13 » 13 Oct 2011, 21:06

dumitriu scrie:
costinelblagniceanu scrie:Sa veniti la Dr. Tr.Severin la apicola sa vedeti Apiinvert la butoi de 300l.Se vinde cu 5ron/l. :evil: :evil: :evil:

Cred ca as bate drumul degeaba pana la Severin.Sunteti sigur ca in butoiul ala este Apiinvert?Eu fac pariu ca nu.Daca in butoi este Apiinvert va fac eu cinste cu 2 butoaie.E suficienta o poza cu o factura, o poza cu butoiul respectiv cu eticheta pe care scrie Apiinvert si eventual un buletin de analiza.

La magazinul Apicola patronat de catre A.C.A.
TRONEAZA LA INTRARE UN BUTOI VOPSIT IN VERDE PA CARE STA SCRIS CU LITERE DE TIPAR APIINVERT 5RON/KG
ce va mira??
Parca distribuirorul zonal al produsului dv era Dl Baloi
Cand vine unul si te anuntza zici ca nu stie dar cand vin mai multi... nu te pui pe gandit?
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde dumitriu » 13 Oct 2011, 21:06

mircea scrie:Simtita, sau nesimtita...tot reclama.
Daca nu mai aveti nimic de adaugat, nu vreti sau nu puteti raspunde intrebarilor, atunci ar fi mai bine sa va abtineti in a mai posta pe forumul asta.

Nu postez decat atunci cand raspund unor intrebari puse la care stiu raspunsul, sau pot aduce niste explicatii suplimentare.Nu incerc sa fac reclama produsului,nici simtita, nici nesimtita(o remarca jignitoare dupa parerea mea).Va rog sa verificati postarile mele si daca trageti concluzia ca au fost facute cu scopul de a promova produsul sa le stergeti.
dumitriu

Mesajde dumitriu » 13 Oct 2011, 21:10

proapis13 scrie:La magazinul Apicola patronat de catre A.C.A.
TRONEAZA LA INTRARE UN BUTOI VOPSIT IN VERDE PA CARE STA SCRIS CU LITERE DE TIPAR APIINVERT 5RON/KG
ce va mira??
Cand vine unul si te anuntza zici ca nu stie dar cand vin mai multi... nu te pui pe gandit?

Chiar imi da de gandit, daca spuneti si D-vstra lucrul asta.O poza face cat o mie de cuvinte, mi-ar fi de mare folos o poza cu butoiul respectiv.
Ma mira faptul ca stiu ca nu exista Apiinvert la butoi de 300 kg.
dumitriu

Mesajde mircea » 13 Oct 2011, 21:13

D-le
Gata, ajunge...
Unde vezi d-mneata ca te-am jignit ?
Va sugeram clar si fara echivoc ( nu dv. personal), sa ne scutiti de abureli.

Este destul de clar acum ?
Sau vreti sa ne aducem aminte ca ati inundat PM-urile colegilor cu reclama (pe vechiul forum)....?

Sanatate !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde yrynel_clau » 14 Oct 2011, 08:17

dumitriu scrie:
yrynel_clau scrie:Ca sa nu raman prost intreb si io . De ce nu s-a introdus zaharul in programul PNA? ca sa nu mai fie loc de interpretari si il putem lua de unde voiam noi, pe cand apiinvertul mi se pare asa ca un monopol.

presupun ca zaharul nu a fost introdus in programul PNA pentru ca nu este un produs care se administreaza direct albinelor.[/quote

Aiurea , mie m-i se pare toata treaba asta cu stilu asta de subventii o lucratura .Ni se baga pe sub nas tot ce vine de afara chiar de nu sunt bune .
Pun pariu ca la anu sau peste doi ani se umbla si la lista de tratamente pentru paduchi. Se aude ca in primavara expira licenta la mavrirol ,varachet si cred ca si la protofil.
Ivancu Ilie-Irinel ,, Doamne", ,,Doamne" nu doarme .
yrynel_clau

Mesajde proapis13 » 14 Oct 2011, 08:40

dumitriu scrie:
proapis13 scrie:La magazinul Apicola patronat de catre A.C.A.
ce va mira??

Chiar imi da de gandit, daca spuneti si D-vstra lucrul asta.O poza face cat o mie de cuvinte, mi-ar fi de mare folos o poza cu butoiul respectiv.
Ma mira faptul ca stiu ca nu exista Apiinvert la butoi de 300 kg.

Sunt faimoasele butoaie verzi intrate de pe filiera chineza
si ca sa te conving uite eticheta de pe butoi

P.S. Baloi NU are magazin;stii doar ca da decat din depozit

Fişiere ataşate
DSC03200.JPG
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde costinelblagniceanu » 14 Oct 2011, 11:05

proapis13 scrie:
dumitriu scrie:

La magazinul Apicola patronat de catre A.C.A.
ce va mira??

D-nule Dumitriu sunteti pe cale sa pierdeti pariul chiar daca voi starbate 50km dus-intors o sa merg la Tr. Severin si o sa fac o poza cu butoiul cu pricina.! :lol:
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde dumitriu » 14 Oct 2011, 15:11

proapis13 scrie:Sunt faimoasele butoaie verzi intrate de pe filiera chineza
si ca sa te conving uite eticheta de pe butoi
P.S. Baloi NU are magazin;stii doar ca da decat din depozit

Am vazut poza, dar nu vad scris nicaieri cuvantul Apiinvert.Sa inteleg ca exista o eticheta separata pe care scrie acest lucru?Si nu inteleg de ce in apicultor care doreste sa cumpere Apiinvert(conform anuntului) nu se intreaba cum pe butoi scrie altceva decat pe anuntul respectiv?
VA multumesc mult pentru amabilitate.
dumitriu

Mesajde dumitriu » 14 Oct 2011, 15:25

costinelblagniceanu scrie:D-nule Dumitriu sunteti pe cale sa pierdeti pariul chiar daca voi starbate 50km dus-intors o sa merg la Tr. Severin si o sa fac o poza cu butoiul cu pricina.! :lol:

Nu prea am cum sa pierd pentru simplul motiv CA nu se ambaleaza Apiinvert la butoaie de 300 kg.Deci in butoiul cu pricina sigur nu este Apiinvert
dumitriu

Mesajde costinelblagniceanu » 14 Oct 2011, 16:28

dumitriu scrie:
costinelblagniceanu scrie:D-nule Dumitriu sunteti pe cale sa pierdeti pariul chiar daca voi starbate 50km dus-intors o sa merg la Tr. Severin si o sa fac o poza cu butoiul cu pricina.! :lol:

Nu prea am cum sa pierd pentru simplul motiv CA nu se ambaleaza Apiinvert la butoaie de 300 kg.Deci in butoiul cu pricina sigur nu este Apiinvert

Atunci ar trebui sa luati masurile legale ce se impun impotriva unora care se folosesc de numele unui produs al dv.Eu chiar am discutat cu doamna care vinde la acel magazin si i-am cerut o dovada ca acel produs este apiinvert, iar dumneaei mi-a spus ca nu poate sa faca acest lucru dar ma asigura ca acel produs este apiinvert. :evil: :evil: :evil:
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde gica » 17 Oct 2011, 13:44

Mai oameni buni nu intelegeti ca acest domn (Dumitriu) flutura o lozinca pe care scrie Apiinvert si nimic mai mult.
Ce mai incercati sa aflati?
Vreti sa vedeti leopardul si omul va arata gardul?
Nu realizati ca e o marca inregistrata gen "DANONE" dar foarte mult mai toxica.Produsul acesta este pentru animale care nu intra in hrana oamenilor asa ca nu prea are cine stie ce restrictii de utilizare.
Nu realizati ca este o minciuna mai mare decat Germania.
Sunt niste intrebari puse la inceputul topicului pe care distinsul domn Dumitriu le ocoleste cu seninatatea zeilor din Olimp
Chiar nu realizati prosteala pe fata?
Ce mai vreti?
Incep sa ma intreb daca nu sunteti platiti sa-i saltati mingi la fileu si omul sa ne bombardeze sistematic cu o lozinca pe care o repeta de 70 de pagini.
Asa se prostesc oamenii mai colegi.
Si acum sa intorc foaia.
Eu personal nu am pierdut o lupta cu domnul Dumitru,am pierdut razboiul.Behoarca cu eticheta inregistrata este bagata la PNA.Vin niste bani din afara si se intorc in Germania.Noi in tara ramanem cu praful de pe toba.
Recititi totul si vedeti cum o parte din noi au ajuns cozi de topor in mana maestrului Dumitriu.
Am sesizat acest lucru inca de la inceput si am tacut.Nu puteam sa va zic in fata nimic (era inutil,altul era adversarul).

Propun sa o lasam moarta.Intelegeti ca suntem victime din prostia noastra.Da prostie pe os nu altceva mai usor.
gica

Mesajde dumitriu » 17 Oct 2011, 15:55

gica scrie:Eu personal nu am pierdut o lupta cu domnul Dumitru,am pierdut razboiul.Behoarca cu eticheta inregistrata este bagata la PNA.Vin niste bani din afara si se intorc in Germania.Noi in tara ramanem cu praful de pe toba.
Recititi totul si vedeti cum o parte din noi au ajuns cozi de topor in mana maestrului Dumitriu.
Am sesizat acest lucru inca de la inceput si am tacut.Nu puteam sa va zic in fata nimic (era inutil,altul era adversarul).

Domnule Gica,
nu ati pierdut nici in razboi sau lupta cu mine, pentru simplul fapt ca nu a fost niciodata vorba de asa ceva.Mereu am considerat interventiile D-vstra pe forum ca opinii ferme care au ca scop delimitarea adevarului de povestile spuse cu intentie comerciala.Trebuie sa recunosc ca am vazut interventii tot atat de hotarate si pe alte topicuri din partea D-vstra si am inteles ca unicul scop era aflarea nor date concrete in folosul apicultorului.
Atunci cand am avut nevoie de o parere avizata, nu am ezitat sa pun mana pe telefon si sa va deranjez, iar D-vstra ati avut amabilitatea sa ma lamuriti.
Daca observati, din postarile mele anterioare, nu am facut referire la inscrierea acestor produse in PNA.Tocmai pentru simplul fapt sa nu fie interpretata ca o reclama.
Am sa incerc, pe viitor, ca interventiile mele sa fie cat mai rare si sa se limiteze strict la intrebari sau erori de informare din partea apicultorilor.
Cu deosebit respect,
Dan Dumitriu
dumitriu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA