paga scrie:Toate bune pana am ajuns la roi (facuti dupa 1august)din 14am ramas cu 11.
E grav sau nu ?
alt stupar scrie:paga scrie:Toate bune pana am ajuns la roi (facuti dupa 1august)din 14am ramas cu 11.
E grav sau nu ?
Grav ? Nu e grav inca... de ce sa fie ?
Inca... nu-i gata nici decembrie, nu ?
Albinel scrie:alt stupar scrie:paga scrie:Toate bune pana am ajuns la roi (facuti dupa 1august)din 14am ramas cu 11.
E grav sau nu ?
Grav ? Nu e grav inca... de ce sa fie ?
Inca... nu-i gata nici decembrie, nu ?
este o gluma a ta desigur ..!!
pentru initiatorul intrebarii ...:
este destul de grav si asta inseamna sa intervii destul de rapid ,sa depistezi cauzele si sa le anihilezi la ceilalti..faptul ca spui ca ti s-a intamplat numai la roi ,nu ar trebui sa te linisteasca ..si inca ceva ..la iernat familiile se baga avand puteri cat mai egale..
paga scrie:Ce ar trebui sa fac...ma puteti indruma?
vslsilviu scrie:Ce inseamna "facuti dupa 1august" ? Mai ieri ... parca era cineva care spunea ca a hranit in noiembrie, astazi altcineva ne intreaba de roit de Craciun... asa ca o data exacta cred ca este necesara si bineinteles o descriere cat mai detaliata (nr rame, stare generala etc...).
paga scrie:Au fost roisori pe 2rame cu mancare destula...facuti la 15august...aprox. albinele pareau ude de parca a curs miere pe ele...sper sa nu gresesc in apreciere...va multumesc pt deranj si timp alocat
Hropaciov scrie:Este grav daca din 14 ai ramas cu 11 pana acum.Nu suntem nici la jumatatea iernii.Si eu am tot 14 la iernat, le-am bagat astazi apifonda,tot de siguranta.Am un roi care ierneaza pe 3 rame facut tot in august.Era ok la verificare, ocupa rama din mijloc plus intervalul dinspre diafragma.I-am pus cam 6-700 g de apifonda.In plus pe cei mai slabuti i-am impachetat cu folie pe care am perforat-o in dreptul gurilor de aerisire din capac pentru a avea putina aerisire impotriva condensului.Incearca si tu sa-i impachetezi, la familiile mai mici poate avea efect pozitiv impotriva curentilor reci de aer.
paga scrie:Au fost roisori pe 2rame cu mancare destula...facuti la 15august...aprox.
alt stupar scrie:paga scrie:Au fost roisori pe 2rame cu mancare destula...facuti la 15august...aprox.
ei veziaici ai gresit... i-ai facut prea timpurii si nitzel prea tarisori
![]()
anul viitor fa "roisorii" cam dupa 15 septembrie si max. pe 1,5 rame !
Oare mai au aia locuri la Balaceanca ?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori