cornelioandanciu scrie:CristiTm scrie:Didi scrie:Cristi, in Mehala....
hahahaah stau in Mircea cel batran
0722608504
e telefonul meu
Daca ai fi apreciat informatia care ti s-a servit aici pe gratis, ai fi putut invata urmatoarele lucruri:
Diareea nu e totuna cu nosemoza.
Nosemoza semanifesta printr-o diaree puternica.
Tot ca diaree (galbena) apare si amibiaza, in special primavara.
Dar dumneata razi de cei care-ti pun pe tava informatiile.Ce pot eu sa-ti spun este ca o sa cheltuiesti bani multi pe albine, sau o sa te lasi.Nu cred ca vei reusi.
HAHAHA!
MPaul scrie: La unul din ele (ei), pe foaia de control au aparut niste pete maronii. Va rog sa ma ajutati cu informatii. Eu cred ca au diaree si ca le-am hranit prea mult.
mirel scrie:... umiditatea si a facut de cap cu mierea necapacita... si de acolo pana la diaree si nosema nu i decat un pic
mity scrie:Va salut
Am o familiei de albine la care am observat cateva pete de fecale pe fata stupului si in fata lui.,(asta am observat de 3 zile )le-am curatatsi astăzi iarasi am găsit câteva
Familia este activa, clădește faguri are un zbor intens înlăuntrul stupului este curat, de câteva zile am schimbat stupulcu unul nou.
Poate fi un început de nosema sau diaree? Ce masuri sa iau ? Ceilalți stupi sunt in regula. Astept sfaturile dvs. Mulțumesc.
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori