Stiu ce zici si iti dau dreptate.Din toate ciornele cu proiectul de lege asa reiese.
Eu vorbesc(sper).... de viitor.
kissi scrie:In actualul proiect de lege apare urmatorul articol:
e. avertisment sau amendă de 200 lei, în cazul neidentificării stupilor de către formele asociative de profil legal constituite.
filip scrie:Ori exista multi apicultori care nu se regasesc in asociatii,pe acestia cine-i reprezinta?
zip2006 scrie:Deci trebuie precizat in lege cum se rezolva astfel de situatii.
cucubau scrie:In proiectul propus de catre SAN exista un mare semn de intrebare. Ce face d-l Xulescu daca DSV refuza sa-i autorizeze stupina ?
Dupa cate se pare persoanele fizice nu au decat sa-si ia bagajele si sa plece. Dar unde ????
Dila Daniel scrie:Nu stiu daca este nevoie sa acuzam o persoana anume!
Nu stiu nici macar daca trebuie sa acuzam si de ce nu sa multumim cuiva.
Nu stiu multe raspunsuri la intrebari ce-mi trec prin minte,ca sa pot trage o concluzie corecta.
1 De ce trebuie o noua lege?
2 Daca trebuie,de ce nu se poate modifica cea existenta?
3 Daca e musai una noua,de ce nu se poate(vrea) o discutie fara patima,pentru a iesii ceva bun pentru orice apicultor Roman?
4 Daca este oportuna o noua lege,de ce ne opunem?
Rog din suflet pe cei ce pot sa-mi raspunda,argumentat,astfel incat sa fie si credibili,sa ma ajute sa inteleg.
Mi s-a creat o imagine in care sunt doua "tabere",(fiecare din ele aparandu-si interesele-lucru normal)ce duc acest razboi,si fiecare din ele
cauta sa "inroleze"combatanti din randurile noastre (ale celor mai novici si/sau inocenti),fara a ne spune ce castigam cu adevarat daca ...invingem.
Adica suntem folositi,manipulati,bagati in seama doar in "campanie"electorala.Apoi..."premiile" se impart tot fara noi.
octius B scrie:...
1. Pentru disciplină. Pentru faptul că ideile şi propunerile apicultorilor pot face ca o nouă lege să fie mai bună decât cea veche. După cum se vede suntem din ce în ce mai mulţi apicultori (unii mai buni,alţi mai puţin buni) şi ca în orice domeniu avem nevoie de reguli după care să ne desfăşurăm activitatea....
octius B scrie:2. Cea existentă nu se poate modifica pentru că necesităţile noii legi vor depăşi 30% din vechea lege.
octius B scrie:3. Poate se doreşte o întâlnire cu cei ce postează pe forum? Ce ziceţi?
octius B scrie:4. Ne opunem pentru că nu ne place să respectăm regulile.
octius B scrie:Apicultorule, vrei albine? vrei miere? vrei bani? faci pastoral? RESPECTĂ REGULI ! Acum ramâne de văzut ce înseamnă definiţia de apicultor!
octius B scrie:Deciziile sunt greu de luat şi aplicarea acestora nu poate să ne mulţumească pe toti!
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: zip2006 şi 14 vizitatori