Ce bine ca sunt si oameni bine informati
Maximus .... informeaza-l te rog si pe Dl Dumitriu (reprezentantul producatorului) ca de ani de zile dumnealui afirma ca nu stie din ce e facut apiinvertul
maximus scrie: nea Gica vrea sa zica:
apiinvertul este facut din porumb modificat genetic
F40 este din.....sfecla??
eu stiam exact invers....
balu scrie:utilizatori balu si Bunka sa traiesti frate, pe unde ai umblat? na-i mai aparut pe forum ,!
gica scrie:maximus scrie: nea Gica vrea sa zica:
apiinvertul este facut din porumb modificat genetic
F40 este din.....sfecla??
eu stiam exact invers....
Unde am facut eu afirmatia ca F40 este din sfecla?
Maximus,eu am mai si invatat carte cand trebuia.Unde nu am idee sau nu stiu tac.
Dar tu?
gica scrie:Ai uitat sa mentionezi ca era 40-50% la pret fata de zahar.Sau pe-acolo.
Iar cu amestecul de glucide de acord.F40 are 40% fructoza restul alte glucide.Ce nu-i bine aici ?
proapis13 scrie:Cel produs de Adeea-srl.it din Italia se numeste Frutosvit
salve
gica scrie:Donbazil scrie:P.S. Ce naiba ai lasat ambalajele alea in poze sa vada Gica ca folosesti " pisvaser" ca se manie ....
Dombazile,eu am pierdut in ultimii trei ani doua lupte,una cu behoarca asta de care nu mai au nevoie cei din vest ca nu mai prea au stupi si alta cu marele presedinte Fetea.Bine ar fi sa fie numai pierderea mea.
"Piswaserul" a fost bagat la PNA.La ACA e Fetea.Ce bine am ajuns.Si cand te gandesti ca ora exacta in apicultura mondiala se dadea de la Bucuresti.Dombazile,Dombazile,oare nu le vezi cum merg toate pe contra?
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori