balasbebe scrie:Ieri la mine in Salaj, au fost cam 5-6 grade. O zi buna, cu soare. Am facut o revizie la fiecare stup in parte. Deocamdata doar una lesinata pe 3 intervale a ramas fara mancare, si a murit. Asta a fost in tot cursul anului slaba si fara mancare. Nu este o mare pierdere, dar restul sunt destul de bine cu mancarea. Eu le-am tot dat de mancare, dar la ce an a fost nici nu-i rau. La cele pe 5-6 intervale ocupate cu albine, ghemul este in fata si jos inca. Cele mai slabute au ajuns sus in fata, si unele aproape de mijloc. La astea le-am dat cate o punga cu apiinvert din oala, facut din zahar tos, apa, si sare de lamaie. Din nefericire, si in acest an ciocanitorile au spart din lazi, cu toate ca unele au fost facute in 2012. Unde au fost deranjate, parca si consumul a fost mai mare.
balu scrie:Marius cind gasesc turta acolo e binisor, daca n-o gasesc e belea
jenica67 scrie:Cata miere ai lasat in stup, ce fund ai si care este stilul de iernare la familiile amintite (cum au fost impachetate) ? Dupa ce raspunzi la intrebarile astea, se poate trage o concluzie.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori