Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Sergiu Nicolaescu

Mesajde nae » 04 Ian 2013, 18:02

Am asteptat sa deschida cineva(mai indreptatit )un topic...
Sa-ti fie tarana usoara MAESTRE !
Mi-e greu sa scriu eu (neica nimeni,in iarba )despre acest OM ...
Poate nu-i asa mare(om/regizor/artist ), poate nu-i asa de curat,de bun , poate a fost comunist /poate nu , dar ,sigur,merita liniste in drum spre cimitir .Nu-i corect /omenesc sa-l critici (CTP-ul /Corina Dragotescu +alti2-3 )cand mortul e pe catafalc ,cand cei care-l pretuiesc sunt in doliu .

Ba,CTP(de azi cu litere mici : cristian tudor popescu )zici ca a fost un regizor slab (comercial )/comunist , bun !, tu ai lucrat la Romania Libera = ai fost anticomunist ?
Acest OM a regizat filme slabe , bun !, in comparatie cu ce ?,cu dacia 500 facuta in acele vremuri, cu Afacerea Pigot, cu articolele tale !?
''A mistificat '' adevarul istoric ... sa inteleg ca MIHAI VITEAZUL a fost un documentar /, eu am crezut ca-i film artistic ........,avem elite,intelectuale , de carton = RUSINE .

Sarut-mana MAESTRE !
nae

Re: Sergiu Nicolaescu

Mesajde Cristian IONITA » 04 Ian 2013, 18:15

despre morti numai de bine - tot respectul pentru un om de certa valoare

despre filme .... mai ales cele asa zis istorice dar de fapt de propaganda eu propun sa discutam mai incolo
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde nae » 04 Ian 2013, 18:17

Cristian IONITA scrie:despre morti numai de bine - tot respectul pentru un om de certa valoare

despre filme .... mai ales cele asa zis istorice dar de fapt de propaganda eu propun sa discutam mai incolo

FRUMOS /CORECT .
nae

Mesajde fanella » 04 Ian 2013, 18:54

Sa-i fie tarina usoara.
fanella

Mesajde csaa » 04 Ian 2013, 19:05

Dumnezeu s-al ierte.
csaa

Mesajde Dragos2006 » 04 Ian 2013, 19:10

fanella scrie:Sa-i fie tarina usoara.

Care tarana ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde cucubau » 04 Ian 2013, 19:12

:?:
........
cucubau

Mesajde Cristian IONITA » 04 Ian 2013, 19:16

daca nu ma insel am inteles ca nu va fi inmormantat ci incinerat
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde proapis13 » 04 Ian 2013, 19:36

D-zeu sa-l ierte :!:

Ca si comentariu la cele scrise mai inainte si peste tot vizavi de incinerare ceva nu se leaga
A vost antilegionar,comunist propagandist,crestin declarat,anticomunist dupa..... si regalist pina la moarte
In toate filmele in care a jucat a avut numele de Andrei - ori se stie ce reprezinta Numele Sf Andrei pt Romania
In masoneria franceza Sf.Andrei e la loc de cinste si a fost venerat de Templieri
Sa fie de vina pacatele tineretilor sau dorinta nedeclarata a lojei masonice din care facea parte sa fie incinerat ????
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Ruben » 04 Ian 2013, 19:38

proapis13 scrie:D-zeu sa-l ierte :!:

Sa fie de vina pacatele tineretilor sau dorinta nedeclarata a lojei masonice din care facea parte sa fie incinerat ????
salve :D

Salve! :D

E regula la toti masonii astia sa fie incinerati? Sau doar anumite bisericute? Cum e?
“We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.”
― Stephen Hawking
Ruben

Mesajde Ioan Guist » 04 Ian 2013, 20:22

Colegi,
Ma uit cu drag la Dacii ,Mihai,Mircea ori Pistruiatul sau seria cu Comisarul Moldovan.Dupa mine, omul asta a avut talent si a siimntit vremurile. A avut multi talanti in ...custodie.E treaba Marelui Judecator sa cuantifice ce si cum.Personal nu-i dau "bilet de intrare " prin mica poarta a raiului.Asta e .

Nicolaescu a fost un mare om prin prisma actualei societati.A fost insa un mincinos,un curvar,un vicios,un formator de opinie...negativ.Asta daca privim prin prisma Crestina.

Numai bine.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde lucky5strike » 04 Ian 2013, 21:11

Dumnezeu sa-l ierte.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde LUCIAN AVRAM » 04 Ian 2013, 21:24

l-am cunoscut personal , ce-i drept pret de vreo 10 minute , el mie mi-a facut o impresie excelenta , eu lui ??????????? habar nu am ...

ca a fost , sau ca si-a trait viata , nu stiu cum , intr-un fel sau altul e problema lui , sau a fost ...
DUMNEZEU SA-L IERTE !
LUCIAN AVRAM

Mesajde Ioan Guist » 04 Ian 2013, 21:36

LUCIAN AVRAM scrie:l-am cunoscut personal , ce-i drept pret de vreo 10 minute , el mie mi-a facut o impresie excelenta , eu lui ??????????? habar nu am ...

ca a fost , sau ca si-a trait viata , nu stiu cum , intr-un fel sau altul e problema lui , sau a fost ...
DUMNEZEU SA-L IERTE !

Auzi ma Lucica, ai postat la subiectul despre Haita mesajul de mai sus si in prima faza era sa am un ...orgasm.Am crezut ca o mierlit haita. :lol:
Apoi ,am vazut ca ai gresit ...locatia.Pacat.

Si eu am avut un tet-a tet. cu "comisarul moldovan" .Am apucat sa-i transmit ce am vrut .Daca o luat de bun mesajul...treaba lui (ingandurat o ramas).Acum e ...tardiv. Sa fim sanatosi.
Judecata e la Dumnezeu.Eu astept urmatorul film cu Il Duke from Romania.Ca ... zilele astea abunda de opera lui.
https://www.youtube.com/watch?v=B_Vz9QysCG8
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde modigliani » 04 Ian 2013, 21:59

Acesta se vrea a fi un topic comemorativ adus ca pe un omagiu unui om ce-a trecut printre noi si ne-a marcat . Pe fiecare in felul sau .

Respect pentru un OM care spunea lucrurilor pe nume si care-a refuzat intreaga sa viata ..... sa-nvete s-o dea de gard !!!

Dumnezeu sa-l ierte ..........
modigliani

Mesajde mibu » 04 Ian 2013, 23:37

Din punctul meu de vedere , cînd moare un om ,gîndești creștinește și zici DUNMEZEU SĂ-L IERTE !
Să-l ierte chiar dacă a fost COMUNIST ,chiar dacă în epoca de tristă amintire s-a desăvîrșit ca om , s-a realizat profesional ,a fost erou .
A avut totuși tăria să recunoască ,în ultima perioadă că după căderea comunismului a greșit că nu s-a detașat de comuniști !
A mai murit un comunist !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Următorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE