gluma e gluma si sfaturile-s sfaturi!!
problema care se pune...sfatuitzi incepatorii sa treaca pe 12 rame 1/1,jos???? au ba??
iar incepatorii nu au decat sa-ncerce!!!...cand nu avetzi argumente serioase...o datzi in mangleala!!!!maimutzelor!!!!
uite un exemplu...unu in dambovita(cobia)...are o zona buna de stationar...si are multietajati pe 3/4 de multi ani si pe vatra ii merge bine!....cum a plecat cu ei si a incercat sa faca un semistationar prin sudul ialomitei...cum i-a depopulat si au mers mai bine corpurile de 1/1 jos
ps...stiu ca voi avetzi isplicatii la tot...dar sa va mai zic una...de fapt sa va reamintesc....ce am zis mai acu vreo trei luni:
atzi inceput sa va datzi cu parerea oriunde si oricum abuzand de ,,brandu vostru"...ashaaa...ca mari apicultori....nu stiu daca facetzi bine incepatorilor...dar eu zic ..ca nu le facetzi bine.... probati tot ce ziceti cu poze din stupina voastra...nu cu un ,,eu cred" ascuns!
de unde am observat treaba asta??? sa va zic!...vorbesc cu voi la telefon...ce mai faci janese???...eu zic...uite cu ce ma ocup in momentul de fatza pe tema apicola....nici nu asteptatzi sa deschid gura ca incepetzi sa va datzi cu parerea....imediat va intrerup si va atrag atentzia ca va spun ...doar atat!.. nu cer sfaturi!...dar voi...continuatzi sa turuitzi sfaturi,.....de mari cunoscatori...si nu va potolitzi pana nu zbier in telefon la voi...ca nu am cerut sfat de la respectivul cu care vorbesc..doar spun ce fac...si iar incercati sa-mi datzi sfaturi...si pana nu va dau dracu nu incetatzi!......la telefon atotsfatuitorii....culmea!!!...sunt tot aceeasi atotsfatuitori care-s si pe forum!!!!
decat ca cu mine nu va merge!!!
gicane.....tu vorbesti de matci aduse de unde zici tu!!!ai avut vreodata in fatza ochilor o matca de alta natzie sau sursa decat oltenia ta...si apoi sa-tzi dai cu parerea????ai vazut-o macar ??dapai s-o probezi???
gicane...hodishane(ca vad ca si tu batzi la clape pe topicul asta)...intaritzi batutu la clape cu poze actuale din stupinele voastre,pe tema care se discuta pe topicul respectiv..si cautatzi sa fitzi obiectivi..fara a inclina alegerea facuta de voi ca ar fi miezul miejilor!!..ca daca 12 rame ar fi fost mana cereasca...atunci de ce nu aveti doar daia in stupina????
maimutze!!!