Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Miere de Valcea !

Mesajde ionut vlv » 05 Ian 2013, 00:22

eu nu am auzit nimic despre asta.salcamul de valcea are ceva specific dar de aici pana la brand e ....oportunisti sunt garla si nu m-ar mira ca cei cu mierea de vl(daca exista)sa nici nu fie de prin partea locului.eu cred ca sunt numai vanturi de la radio
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde nae » 05 Ian 2013, 20:42

Daca sunt cei care vand miere de S de vezi prin borcan de transparenta (sau api...), da . Api.. brend .
Eu nu merg la Calafat si nu urc de Ag sau Horezu si e galbena = da buna ,in'12 S a inflorit odata cu rugul(macesul ) care are polen portocaliu ...!?, cum reusesc sa vanda S alb ?, da = fainosagul .
nae

Mesajde ionut vlv » 05 Ian 2013, 23:56

palinca se face si in valcea la fel ca in bihor,dar al dracului daca are gustul la a voastra.nu stiu cum cade soarele pe pruna la voi
sau cu ce mai aditivati cazanul.asa si cu mierea de aici.o fi avand ceva specific,eu stiu...?nu am gustat miere facuta prin alte judete
ca sa fac comparatii.
iar chestia cu taxa de pastoral la salcamul din vl mi se pare din start o mare aberatie.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde filip » 06 Ian 2013, 11:30

Din partea mea e OK.Apicultorii pot incerca sa omologheze mierea de salcam din Valcea,dar asta nu inseamna ca restul mierii de salcam nu se poate vinde ori ca apicultorul ce are miere de salcam cere aprobare celor din Valcea sa poata vinde.Cu noua lege a apiculturii am inteles ca localnicii fac presiuni pe primarii sa nu accepte pastoral in zona lor.Ori ce se doreste si ce iese prin noua lege sunt doua lucruri diferite.
filip

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE