trintorache scrie:Daca Apimondia ar fi in anul acesta in Romania cu ce credeti ca Romania s-ar putea prezenta.Din 1965 de la Veceslav Harnaj Romania se afla in plutonul tarilor cu apicltura in plin avint?
eu pana acum credeam ca avantul este in sus. avum vad ca m-am inselat este in jos.
avantul nostru apicol post revolutionar s-a manifestat printr-o puternica crestere negativa a numarului de stupi de la peste milion, la sub milion???????????
cat priveste congresul apimondia din romania eu propun pt prezentarea potentialului carpato-danubiano-pontic urmatoarele:
1. intampinarea invitatilor straini la portile aca cu cate un baston pe spinare in spiritul ospitalitatii noastre, operatie efectuata de firma de paza angajata de aca sa pazeasca ce nu s-a furat pana acum de acolo;
2. un tur prin ce a mai ramas din combinatul apicol, pt a ne lauda cu antichitatile care sunt pana si mandria faronilor din slobozia;
3. o paruiala demonstrativa intre creierele apiculturii mioritice;
4. o demonstratie de scos miere la groapa facuta de dl prof popescu;
5. o tepuiala damboviteana la cazare si masa;
6. si nu in ultimul rand, prezentarea baltatei romanesti, buna si de carne si se lapte si de oua si mai apes de catarat in corcodus.
lista ramane deschisa. trebuie sa-i invatam minte ca avem capitala la bucuresti si nu la budapesta.