Mircea_63 scrie:Felicitari Iunicule! Asa poti lucra la ele, nu ca mine...ma testiculez juma de ora pana scot o rama si umblu cu ea de parca as fi neurochirurg. Cand era cules erau foarte pasnice, dar acum sunt turbate.
Sau daca intra pe cracul pantalonilor fac un bine!Donbazil scrie:Mircea_63 scrie:Felicitari Iunicule! Asa poti lucra la ele, nu ca mine...ma testiculez juma de ora pana scot o rama si umblu cu ea de parca as fi neurochirurg. Cand era cules erau foarte pasnice, dar acum sunt turbate.
Sal'tare!
Pai avand in vedere ca ai putzini, incearca sa lucrezi doar dupa 18,00 - 18,30 pana se intuneca ai vreme sa-tzi faci treaba si riscurile sunt mai mici. Nici nu mai sunt predispuse la furtisag dasr nici nu mai sunt asa agresive.Foloseste cu incredere fumul itzi ofera sigurantza in timpul lucrului. Chear daca n-ai costum spatzial, orice salopeta-i buna doar sa aiba guma la maneci sa nu-tzi intre pe maneca. Daca nu, fatzi niste Jambiere din ciorapi taiatzi si ai rezolvat problema...Cat despre pantaloni....Nu uita niciodata: Cand lucrii la albine bagi pantalonul in ciorapi ca altfel urca pe crac si la varsta noastra....![]()
![]()
![]()
Sal'tare!
Donbazil - Faget
P.S. Daca ai drum pe la Manastiur te rog sa ma cautzi. Stau a doua casa langa biserica ortodoxa . Pot fi gasit usor, eventual cu un telefon prealabil......0722226378
costinelblagniceanu scrie:Sau daca intra pe cracul pantalonilor fac un bine!Donbazil scrie:Nu uita niciodata: Cand lucrii la albine bagi pantalonul in ciorapi ca altfel urca pe crac si la varsta noastra....
vslsilviu scrie:costinelblagniceanu scrie:Sau daca intra pe cracul pantalonilor fac un bine!Donbazil scrie:Nu uita niciodata: Cand lucrii la albine bagi pantalonul in ciorapi ca altfel urca pe crac si la varsta noastra....
Si niciodata cu pantaloni scurti![]()
![]()
![]()
De lene nu am mai bagat pantalonii in ciorapi, am lucrat la albine si apoi ma pun sa ma culc. Totul bine si frumos, cand incep sa ma foiesc in pat, simt ca incepe sa miste ceva pe picior...... 1-0 pentru ele...
Donbazil scrie: ca doar n-o sa recunosc faptul ca in mana, la spate aveam fesu'
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 58 vizitatori