Catalin,guist,io n-am spus ca nu puteti avea dreptate,dar la ora actuala exista Un Judecator Suprem de care n-am auzit sa fi dat anunt cum ca ar cauta momentan ajutoare sau jurati.
In schimb am cetit de o gramada de anunturi cum ca se cauta .........ucenici,care ,,sa caute si sa mantuiasca ce era pierdut,,sau pe cei ce se pierd prin hatisurile lumii.(nu enumeram)
Pentru cel plecat e capitol incheiat,pentru ceilalti ramasi exista speranta,marea intrebare ramane oare prietenul,vecinul,consateanul meu nu cumva a respins mantuirea care este un dar,din cauza ca noi i-am prezentat un Datator cu prea multe reflexii negative a caror apartenenta nu e cazul s-o dezbatem.
In alta ordine in 17 decembrie am avut o inmormantare in familie si pot sa afirm un lucru de care sant sigur!
Dumnezeu ofera oricui o ultima ocazie ,,de a-si pune casa in randuiala,, daca vreti luati exemplul talharului de pe cruce,dar va garantez ca nimeni nu va putea spune vreodata ca ,,s-a pierdut pentru ca n-a stiut sau nu i s-au oferit suficiente ocazii,,!
Mie cel putin mi s-ar parea penibil sa enunt sentinte fara sa cunosc ultimele framantari,ultima alegere din viata unui om,mai mult nu avem un mandat pentru asta dacat doar daca am trecut de partea......acuzarii!
Catalin,corect ar fi noi unde vom merge ca pana la urma cat timp traim avem dreptul pana in ultimul moment de a schimba in bine sau in rau alegerea facuta,poztia de pe cere e facuta ultima ta afirmatie ,,voi unde veti merge,,pare a unui cioban care sta la strunga si desparte oile de capre si in imposibilitatea de a apartine oilor sau caprelor!