Mai concret; spre ce punct cardinal??
salve
PS Consider ca este necesar de stiut de toti apicultorii deoarece sa stim unde punem cosnitele cu feromonii de matca
proapis13 scrie:Pe ce directie zboara roiul la iesirea din stup??
Mai concret; spre ce punct cardinal??
salve![]()
PS Consider ca este necesar de stiut de toti apicultorii deoarece sa stim unde punem cosnitele cu feromonii de matca
peterneamt scrie:Felicitări pentru ideea ta, dar şi pentru curajul tău şi sunt convins că va ieşi ceva frumos gen " stiati ca ? " incercat si de Danii.
ps. păi ochii multipli din ce sunt alcătuiţi ? Şi atunci......
CATALIN scrie:pai eu unu asa as proceda daca as avea furtisag as micsora foarte mult urdinisul si in cel mai rau caz l-as si muta pt o perioada din acel loc
pe moment atunci poate ca pana sa ii micsorez urdinisul cateva minute inchis de tot
marian67stroe scrie:CATALIN scrie:pai eu unu asa as proceda daca as avea furtisag as micsora foarte mult urdinisul si in cel mai rau caz l-as si muta pt o perioada din acel loc
pe moment atunci poate ca pana sa ii micsorez urdinisul cateva minute inchis de tot
Eu unul as proceda in felul urmator:
-izolez cat mai bine stupul care a facut furtisag dupa care pun niste faina la urdinis sa vad daca nu cumva albinele hoate provin tot din stupina mea
-daca stupul hot este la mine in stupina atunci i-l iau binisor si-l mut(pentru o perioada) la cel putin 10 km de vatra in asa fel incat limitez raspandirea furtisagului si la alti stupi![]()
- dupa care incerc sa rezolv cauza pentru care s-a creat furtisagul ,fiindca de cele mai multe ori vina se afla tot la stupar.
PS.Daca credeti ca gresesc va rog corectati-ma![]()
Dila Daniel scrie:ce este varooua?dar braula?
Dila Daniel scrie:Trecem la alt domeniu...
care este diferentza intre oul din care iese matca,cel de albina lucratoare si cel de trantor?
Dila Daniel scrie:Care este raza de zbor a albinei?
Dar raza economica?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori