Va doresc numai bine si un Craciun plin de bucurii alaturi de cei dragi !
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
La multi ani! si multa sanatate va doresc tuturor.Dumnezeu sa va dea un an rodnic ca sa va bucurati de munca mainilor voastre.Va multumesc de asemenea pentru urarile pe care mi le-ati trimis.An nou binecuvantat!
Fericit esti atunci cand esti multumit cu ceea ceai. Nu atunci cand o sa ai tot ce iti doresti
Va doresc un an cu multa sanatate si multe inpliniri !
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Buna seara ,sa ne apucam de treaba ca acus vine campania si ca sa nu ne prinda neptregatiti eu am facut ceva colectoare.O sa mai arat si cum iese la gata.
Fişiere ataşate
Fericit esti atunci cand esti multumit cu ceea ceai. Nu atunci cand o sa ai tot ce iti doresti
Buna seara Ia uitati ce poate iesi din resturile de la colectoarele de polen.Am zis ca e pacat sa arunc resturile si m-am pus pe treaba.Asta a iesit.......Nevasta m-a ajutat cu decorul interior.
Fişiere ataşate