Ma numesc Gheorghe Bogdan Alexandru, nascut pe data 01.04.1988, nascut si crescut in Bucuresti insa la varsta de 14 ani m-am mutat la curte ca la curte visam stiind ca e cu totul alta viata, m-am mutat la curte in oras Mihailesti jud. Giurgiu situat la 14 km de Bucuresti.
Ideea cu stuparitul o am de la un amic bun care sta pe strada cu mine si e doar cu un an mai mare ca mine si a preluat stupii de la tatal lui de 6 ani de zile iar vecinul chiar de langa mine care are in curte vreo 32 33 de stupi si e apicultor de vreo 35 ani si el mi-a promis ca daca ma apuc prima familie mi-o da el gratis si ma invata tot ce trebuie sa invat si ma ajuta cu orice am nevoie.
Anul acesta abea astept sa imi cumpar primii stupi insa mi-a spus vecinul meu sa nu imi cumpar pana nu ma testeaza daca sunt alergic la albine sau nu. Sper din suflet sa nu fiu alergic ca ustensilele principale care trebuie oricarui apicultor cand umbla intr-un stup deja le-am cumparat iar cand am fost mic stiu ca am mai fost intepat de albine si nu eram alergic caci doar ma ustura si ma freca mama cu sare