Daca ai pe cineva langa tine care cunoaste apicultura , iti va fi mult mai usor.
Iti urez succes in tot ce'ti doresti si multa sanatate !
StateF scrie:Bine ai venit !
Daca ai pe cineva langa tine care cunoaste apicultura , iti va fi mult mai usor.
Iti urez succes in tot ce'ti doresti si multa sanatate !
Cristi Mocanu scrie:Bine ai venit si mult succes!
Cristi Mocanu scrie:Anu trecut pe vremea asta eram, banuiesc in aceeasi stare ca si tine... abia asteptam sa vina primavara ca sa imi cumpar primele familii de albine...incepusem sa construiesc primii stupi, am facut 2, dupa care am obsv ca nu ma impac prea bine cu tamplaria....acum snt la prima iernare si astept sa vina primavara sa vdm rezultatul.
Cristi Mocanu scrie:Daca nu iti aduci aminte sa te fi intepat vreo albina sau viespe in copilarie, problema alergiei o rezolvi cu claritinul in buzunar cum zicea si colegu mai sus... Si am mai citit despre rezolvarea asta pe forum....Ca il urmaresc de anu trecut, da' de curand mi-am facut contul.
Cristi Mocanu scrie:Inseamna ca sunt foarte multe sanse sa nu fii alergic... Chiar acum ma uitam la sectiunea "ASA NU!" de pe forum unde sunt descrise anumite situatii de soc anafilactic cu care s-au confruntat stuparii. Poti sa verifici cand se face vremea frumoasa, mergi la un stupar, prinzi o albina si o enervezi, ceva, ca sa te ciupeasca
Cristi Mocanu scrie:Eventual, probleme vor fi in primele interventii, de la inceput de sezon, dupa care cred ca devii imun...
Intepaturile oricum sunt mai dureroase la inceput de sezon.
jenica67 scrie:Cand te musca albinele, este bine sa ai la tine otet si sa te freci imediat si o sa vezi ca nici nu ti se unfla.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori