gabi bee scrie:dupa ultimul tratament cu varachet vreau sa pun si benzi de mavrirol dar nu stiu daca e suficienta o singura banda sau la unii stupi trebuiesc cate doua benzi . in prospect scrie ca la roiuri si familii slabe ajunge o banda . eu am numai roiuri si mi-e clar insa printre ele am si 3 roiuri mai tari care acum ocupa 9 rame si au 4 rame ful de puiet si la astea nu stiu ce sa fac . sa le pun si lor numai una sau sa le pun doua benzi ?
gabi bee scrie:mersi cristi ! atunci e ok cu astea. atunci hai sa le lamurim si pe celelalte ca in afara de astea pe 9 rame restul sunt in ordine descrescatoare pana la 3 rame . cam cate rame stranse la iernat s-ar incadra la o banda si cate rame la doua benzi de mavrirol ?![]()
adriann scrie:stiam ca marvirolul il faci dupa varachet cand incep sa se stranga in ghem, pana atunci mai bagi cate un varachet (mai ieftin si eficace), si ca benzile le lasi toata iarna....oricum nu au efect in celule decat prin contact.
cristi_vidican scrie: ....pune 2 benzi, nu te zgarci. Pui benzile peste rame, nu intre rame. Dar sa le pui pe la sfarsitul lui septembrie, altfel risti sa le propolizeze si atunci nu mai are efect.
proapis13 scrie: ...
Fara suparare,ce sa intzelegem din postarea asta?
Ori le pune omul la inceputul lunii ori le pune la sfarsitul ei?
...
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori