Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Renuntarea la fumat

Mesajde iunicu » 23 Ian 2013, 11:46

Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde costinelblagniceanu » 23 Ian 2013, 12:59

Am fumat 25 de ani,iar de pe 1 ianuarie 2005 nu am mai pus tigara in gura si asta nu din motive medicale. ;)
Cine intreaba este prost pentru 5min. cine nu intreaba ramine prost toata viata.http://costinelblagniceanu.sun photo.ro
costinelblagniceanu

Mesajde cristi_vidican » 23 Ian 2013, 14:46

Topicul acesta ar fi cu adevărat excepțional dacă ar fi persoane care și-ar lua angajamentul public, aici, să se lase de fumat. Se știe că o hotărâre publică are un impact mai mare asupra psihicului decât una privată.
Deci, cine se lasă de fumat de azi încolo?
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde CATALIN » 23 Ian 2013, 15:14

iunicu scrie:Va multumesc tuturor. Ma motivati!

te motiveaza :lol: asa crezi u acum....daca iti trag o injuratura acum dau cu tine direct intr-o jumate de pachet de tigari :lol:

sper ca ainteles gluma
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde iunicu » 23 Ian 2013, 20:34

cristi_vidican scrie:Topicul acesta ar fi cu adevărat excepțional dacă ar fi persoane care și-ar lua angajamentul public, aici, să se lase de fumat

Cristi, eu in fata voastra promit solemn ca nu mai fumez niciodata.

CATALIN scrie:daca iti trag o injuratura acum dau cu tine direct intr-o jumate de pachet de tigari :lol:

Te rog sa fi bland. Te las sa ma injuri de vecinele mele!
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde stroe » 23 Ian 2013, 20:45

Am fumat 10 ani un pachet pe zi. Pe 16 martie 2002 am luat hotararea sa nu mai fumez. Este perfect. Nu exista motiv pentru a fuma.
stroe

Mesajde bostina constantin » 23 Ian 2013, 21:27

Felicitari Cristi pt propunere, voi fii pe faza :)

Nicu ai fost primul care a depus ,,juramantul'', si am incredere ca si-l va respecta, succes !!
Acuma astept niste profesori ai stuparitului [nu exagerez], sa faca gestul acesta.
Cum eu am invatat de la ei cresterea albinelor[cat stiu eu], as dori ca si ei sa invete de la mine, ca se pot lasa de tigari, cum am procedat eu ;)
O sa dau un singur nume, care e de varsta mea, adica Janese :) , ,,am batut saua'' ;)
Hai, curaj dragi colegi :)
Doamne ajuta !!
bostina constantin

Mesajde MIHAI BALS » 28 Ian 2013, 01:02

iunicu scrie:
cristi_vidican scrie:Topicul acesta ar fi cu adevărat excepțional dacă ar fi persoane care și-ar lua angajamentul public, aici, să se lase de fumat

Cristi, eu in fata voastra promit solemn ca nu mai fumez niciodata.

CATALIN scrie:daca iti trag o injuratura acum dau cu tine direct intr-o jumate de pachet de tigari :lol:

Te rog sa fi bland. Te las sa ma injuri de vecinele mele!

Iunicu,sa nu mai promiti nimanui,nimic.
decat tie!
te saluta cineva care a reusit sa se lase de fumat de 1 an si 1 luna dupa ce a fumat 25 de ani!
1,5-2 pachete/zi.
sa tii minte de la mine un singur lucru-cu cat te lasi mai tarziu cu atat e mai GREU!
MIHAI BALS

Mesajde cristi_vidican » 28 Ian 2013, 08:02

Iunicu,
Mă bucur pentru decizia ta. Probabil că lunar, sau periodic o să revenim să vedem cum stai, sau mai bine ne spui tu.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde misha » 28 Ian 2013, 12:55

Am fumat 22 de ani.Am avut tentative...Am citit cartea lui A.Carr.Totul e in mintea,in psihicul omului.Am avut incredere totala in cel care mi-a recomandat-o.A fost foarte usor,prea usor.Nu fumez de 2 ani, fara efecte adverse...
misha

Mesajde pescaru » 28 Ian 2013, 13:02

Despre fumat ,in clasa a 4-tra eram profesor in fumat ,si am dat declaratie scrisa la invatatorul meu ca ma las de tigari :lol: gogosi ,m-am lasat scurt timp dupa care leam luat iar ,incepand dupa revolutie pana acum 10 ani nu imi ajungeau 2 pachete de tigari pe zi ,nu cumparam niciodata sau foarte rar cu pachetul decat numai cu cartusele ,am incercat ani la rand sa ma las cu diferite tehnici ,nimic ,pana intr-o zi in 2003 acum 10 ani cand cineva imi zice; Roagate la sfanta Vineri sa te lasi de tigari caci este cea mai mare zi a saptamanii si ar fi bine sa tii post negru care nu am putut sa il tin ,dar a doua zi sambata am incercat sa fumez am tras cateva fumuri si am zis tare ,,De astazi nu voi mai fuma '' si asa a fost ,fumam 2-3 tigari noaptea ma sculam din somn ,eram inrait pe tutun :lol: ,6-7 ani mam lasat de la o zi pana la 7 luni ,cand luam tigara si trageam un fum parca nu le lasasem de nici o ora ,asa ca se poate . Sa nu uit in urmatoarele 6 luni am pus pe mine 20 kg ,legam sireturile la pantof cu scaunelu sub,,c*r'' ,asa ca ai grije si la alimentatie .Iar de aprox. 10 ani ma mentin la 85 kg plus minus 2kg ,iarna vara . Sanatate multa .
pescaru

Mesajde calatorii » 28 Ian 2013, 14:21

Pentru a renunta la fumat trebuie in primul rand vointa, sa iti spui ca ajunge si ca numai pui tigara in gura si ca trebuie sa te lasi, acum depinde si de fiecare cat de mult isi doresc asta si cat de dependenti sunt de tigari..:)
Fii turist in Romania!
calatorii

Mesajde nicus » 28 Ian 2013, 18:37

O stiu de la un neamt (din germania :) )
O singura injectie si a scapat.. dupa 20 de ani de fumat.

http://www.rauchfrei-spritze.de/

PS: impozitarea o sa ajute poate si mai mult... ;)
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde valentin » 29 Ian 2013, 10:35

Am 2ani decind zic aproape in fiecare zi ca de miine ma las de fumat .cind termin pachetu imi cumpar altu si amin pentru ziua urmatoare,daca ma credeti am incercat toate metodele,cind ramin cu3-4 tigari in pachet intru in panica. am obosit,acum am in pachet 15 tigari cu toate ca trebui sa ma duc sa fumez ,luai hotarirea sa nu mai pun gura pe ele niciodata .asa sa mi-a jute dumnezeu
valentin

Mesajde trantor » 29 Ian 2013, 11:01

Cand ai sa zici " de ieri m-am lasat " s-ar putea sa reusesti.
Atentie mare cu ce inlocuiti tigarile dapa ce va lasati, ideal ar fi cu miscarea in aer liber.
Eu m-am lasat acum 7 ani si am inlocuit tigarile cu mancarea , rontai tot timpul chiar si intre mese si am luat 20 KG. :oops:
Asa ca noul chin e sa ma las de paine, sau de prajeli, sau sa beau un pahar de vin in minus, sau ... ce mai tura vura, astea-s chinurile vietii inseamna ca traiesc si este bine. :lol:
....
trantor

Mesajde cristyan » 18 Feb 2013, 00:59

Salut .fumez de la varsta de 10 ani ,ba la scoala, ba pe la plaja,ca in copilarie.in anul 2005 am fost internat la spital ,motiv Ulcer Deodenal.Mam operat.Am renuntat la ele timp 4 ani.Am inceput sa fumez din nou in seara de revelion.Si de atunci nu am mai lasat tigarile,pina anul trecut in vara ,am cumparat o tigare electronica care a costat 200ron+3 sticlute cu lichid,Pot spune din experienta ca nici cu tigarea electronica nu se poate lasa ,daca nu este vointa.Am folosito 1 luna pe urma am lasato .In seara asta am citit aceste discutii pe forum si parca sunt mai decis sa ma las.Pina acum tot spun ,maine nu fumez,poimaine ma las,si cand prind tigarile in maine ,maninc 2 una dupa alta. de maine incerc sa nu mai fumez ,nu promit dar incerc din nou cu ce a electrica.Sa vedem ce o fii. :?: :?:
cristyan

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE