O sa aveti ceva probleme la ploaie puternica sau zapada deoarece este construit intre doua acoperisuri cu pante diferite iar burlanul nu o sa faca fataves.lucian.zabrani scrie:Jgheabul unde vine apa de pe copertina si pleaca spre burlan !!! !!!![]()
![]()
O sa aveti ceva probleme la ploaie puternica sau zapada deoarece este construit intre doua acoperisuri cu pante diferite iar burlanul nu o sa faca fataves.lucian.zabrani scrie:Jgheabul unde vine apa de pe copertina si pleaca spre burlan !!! !!!![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:delorin I scrie:Cand incepeti prima taiere la gardul belgian? Nu aveti pe aici niste fotografii cu el pe rod? Trebuie sa fi fost spectaculos! Asa pe culorii!
daca cauti pe pagina mea personala , gasesti destule poze cu gardul belgian !!! numai sa ai rabdare ca am cam multe pagini !!!
taierile se pot incepe atunci cand nu se mai asteapta geruri puternice !!!![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:Cartea spune ca taierile se pot face atunci cand nu mai sunt asteptate geruri puternice !!! daca si in februarie anul trecut erau taiati , la ce frig a fost , si nu au fost afectati , inseamna ca este in regula !!!
eu ii tai cam la inceputul lui martie !!!![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori