in medicina naturista tinctura de propolis are o gramada de utilizari
propolisul avand reputatia de antibiotic natural
...oare in tratamentul familiilor de albine nu sa gasit nici o utilizare pt acesta?
exemplu tratarea nosema?...pareri...?
XXL scrie:in medicina naturista tinctura de propolis are o gramada de utilizari
propolisul avand reputatia de antibiotic natural
...oare in tratamentul familiilor de albine nu sa gasit nici o utilizare pt acesta?
exemplu tratarea nosema?...pareri...?
akmm scrie:Suna cam asa: cum sa tratam cu apa starea de sete a albinelor.
MyBees scrie:Adica sa luam propolisul de la albina si sa ii adaugam oleaca de alcool pentru a i-l da din nou albinei?
MyBees scrie:Imi poti da un exemplu cu o situatie in care colonia nu dispune de propolisul de care ar avea nevoie si ii putem oferi noi un "supliment". Eventual de ce ar fi mai buna tinctura decat propolisul existent oricand in stup? Ca pentru polen stiu...
Dar daca se poate ceva documentat, sper sa nu ma pui sa-l caut pe Valer70
proapis13 scrie:Propolisul este de 3,5 ori mai puternic decit cocaina si de 5 ori mai analgezic decit novocaina
In locul in care depozitez ramele dupa ce le scot din topitorul solar toamna si primavara e bataie pe ramele alea
Din curiozitate am stat si le-am studiat cu atentie; ei bine toate ,,radeau'' si carau grauncioarele de propolis de pe rame
Sa mai zica cineva ca a citit ,,nu-stiu-unde'' ca propolisul dupa ce e supus razelor solare si intemperiilor iernii nu mai e bun![]()
salve
proapis13 scrie:Propolisul este de 3,5 ori mai puternic decit cocaina si de 5 ori mai analgezic decit novocaina
cristi arad scrie:proapis13 scrie:Propolisul este de 3,5 ori mai puternic decit cocaina si de 5 ori mai analgezic decit novocaina
salutari proapis; grija mare mai ca te ridica curcanii direct din fata monitorului si la cata minte este in tara asta or propune si interzicerea stuparitului
Cum se foloseste?
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori