Adi Hodis scrie:
... cu o singura conditie ... daca imi dovedesti ca stii sa le intretii si sa obtii rezultate intr-un an de exploatare.
Rezultatele consta in min. 30 kg miere/colonie + 2 roi/ an iar toate coloniile sa fie aduse la nivel optim pentru a ierna in bune conditii ...
pin scrie:Salut Adi,
Te rog sa imi spui si mie daca rezultatele astea sunt spuse in gluma sau nu.
...
In acest sens m-ar ajuta foarte mult o estimare de genul celei facute de tine in vederea unei planificari realiste pe urmatorii ani.
Multumesc.
pin scrie:Adi Hodis scrie:
... cu o singura conditie ... daca imi dovedesti ca stii sa le intretii si sa obtii rezultate intr-un an de exploatare.
Rezultatele consta in min. 30 kg miere/colonie + 2 roi/ an iar toate coloniile sa fie aduse la nivel optim pentru a ierna in bune conditii ...
Salut Adi,
Te rog sa imi spui si mie daca rezultatele astea sunt spuse in gluma sau nu. Eu in momentul de fata am un stup si nu intentionez sa ma extind foarte mult deoarece cresc albine doar de placere si productie de miere pentru consum propriu. In acest sens m-ar ajuta foarte mult o estimare de genul celei facute de tine in vederea unei planificari realiste pe urmatorii ani.
Multumesc.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori