ves.lucian.zabrani scrie: au iesit ceva prune galbene , lunguiete , fara gust , fara dulceata !!!
ves.lucian.zabrani scrie:Astazi la biserica la Zabrani !!! mai nou aici merg la biserica !!! dar sufletul meu tot la Bodrog trage !!!![]()
![]()
FLORINELU scrie:Liviule,vezi ca Lucian nu bea tuica si nici vin,asa ca la corvoada asta vin eu cu mare drag,voi altoiti prunii iar eu am grija de tuica si vin,iar ca sa nu va fie cu suparare am sa incerc sa va ajut si la friptura. OK?
apropo,daca e zi de post rezolvi tu de o derogare ,ca doar se mai poate nu?
murarudumitru scrie:Urmariti acest film eu am ramas uimit,...http://www.causes.com/causes/521342-fii ... _source=fb
murarudumitru scrie:ves.lucian.zabrani scrie:Astazi la biserica la Zabrani !!! mai nou aici merg la biserica !!! dar sufletul meu tot la Bodrog trage !!!![]()
![]()
Urmariti acest film eu am ramas uimit,...http://www.causes.com/causes/521342-fii ... _source=fb
FLORINELU scrie:Liviule,vezi ca Lucian nu bea tuica si nici vin,asa ca la corvoada asta vin eu cu mare drag,voi altoiti prunii iar eu am grija de tuica si vin,iar ca sa nu va fie cu suparare am sa incerc sa va ajut si la friptura. OK?
apropo,daca e zi de post rezolvi tu de o derogare ,ca doar se mai poate nu?
liviutzbogos scrie:Anul trecut in primavara i-am plantat. Am pus 25 si s-au prins toti. Toata vara le-am carat apaacuma ce-o iesi om vedea...astia la pepiniera (este un intr-un sat vecin) altoiesc toti puietii? au atata rabdare?
) facem altfel atunci...daca vreti sa ajutati un biet incepator, cand aveti timp veniti pe la mine, taiem un miel, mancam o friptura, bem un vin (numa sa nu fie post), altoim doi trei pruni, vad si eu cum se face (daca nu e cu secret) si cu restul imi incerc si eu norocul
si din prima recolta promit ca dau un borcan de compot, unul de gem si bineinteles un "kil" de rachie facuta de manuta mea...sau a lui tata
![]()
Numai bine va doresc
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori