Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: fetitele mele dragi

Mesajde liviutzbogos » 26 Ian 2013, 21:40

Anul trecut in primavara i-am plantat. Am pus 25 si s-au prins toti. Toata vara le-am carat apa :D acuma ce-o iesi om vedea...astia la pepiniera (este un intr-un sat vecin) altoiesc toti puietii? au atata rabdare? :)) facem altfel atunci...daca vreti sa ajutati un biet incepator, cand aveti timp veniti pe la mine, taiem un miel, mancam o friptura, bem un vin (numa sa nu fie post), altoim doi trei pruni, vad si eu cum se face (daca nu e cu secret) si cu restul imi incerc si eu norocul :D si din prima recolta promit ca dau un borcan de compot, unul de gem si bineinteles un "kil" de rachie facuta de manuta mea...sau a lui tata :D :lol: Numai bine va doresc
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde liviutzbogos » 26 Ian 2013, 21:42

ves.lucian.zabrani scrie: au iesit ceva prune galbene , lunguiete , fara gust , fara dulceata !!!

Ahaaam...cum s-ar zice, s-au salbaticit... ca si marul paduret.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde FLORINELU » 26 Ian 2013, 21:48

Liviule,vezi ca Lucian nu bea tuica si nici vin,asa ca la corvoada asta vin eu cu mare drag,voi altoiti prunii iar eu am grija de tuica si vin,iar ca sa nu va fie cu suparare am sa incerc sa va ajut si la friptura. OK?
apropo,daca e zi de post rezolvi tu de o derogare ,ca doar se mai poate nu? :lol:
FLORINELU

Mesajde delorin I » 26 Ian 2013, 21:49

Ma faceti curios si cu prunele...cum m-ati facut pe apiardeal cu merele..:))) Spuneti ca sunt fermecate? Aveti o poza sau sa caut soiul pe net?
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde delorin I » 26 Ian 2013, 21:51

Cred ca am si eu vrei 2 pruni de acest tip...sau toate arata la fel:)) ?

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde murarudumitru » 26 Ian 2013, 22:13

ves.lucian.zabrani scrie:Astazi la biserica la Zabrani !!! mai nou aici merg la biserica !!! dar sufletul meu tot la Bodrog trage !!! :P :P :P

Urmariti acest film eu am ramas uimit,...http://www.causes.com/causes/521342-fii ... _source=fb
murarudumitru

Mesajde liviutzbogos » 26 Ian 2013, 22:21

FLORINELU scrie:Liviule,vezi ca Lucian nu bea tuica si nici vin,asa ca la corvoada asta vin eu cu mare drag,voi altoiti prunii iar eu am grija de tuica si vin,iar ca sa nu va fie cu suparare am sa incerc sa va ajut si la friptura. OK?
apropo,daca e zi de post rezolvi tu de o derogare ,ca doar se mai poate nu? :lol:

Stiu eu nea Florine...faci dumneata fata la atatea indatoriri? Bine, fie...dar daca se lasa cu vre-o pileala ceva nu iau eu bataia de la tanti in locul dumitale :lol: Numa inca o data zic, sa nu fie post ca atunci toata pacostea cade pe dumneata, si sa mananci tot si sa bei tot :p
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde FLORINELU » 26 Ian 2013, 22:26

O...K...
FLORINELU

Mesajde liviutzbogos » 26 Ian 2013, 22:27

murarudumitru scrie:Urmariti acest film eu am ramas uimit,...http://www.causes.com/causes/521342-fii ... _source=fb

L-am vazut mai demult...Vedeti, la asta se refera Mantuitorul cand zice sa facem milostenie, sa ii ajutam pe cei saraci, sa dam de mancare si de imbracat..."Veniti, binecuvantatii Tatalui Meu...Caci flamand am fost si Mi-ati dat sa mananc; insetat am fost si Mi-ati dat sa beau; strain am fost si M-ati primit; gol am fost si M-ati imbracat; bolnav am fost si M-ati cercetat; in temnita am fost si ati venit la Mine." Poate ca nu era aici locul potrivit pt cele ce am scris dar acestea trebuie sa le avem fiecare la inima :) Doamne ajuta
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde delorin I » 27 Ian 2013, 01:27

murarudumitru scrie:
ves.lucian.zabrani scrie:Astazi la biserica la Zabrani !!! mai nou aici merg la biserica !!! dar sufletul meu tot la Bodrog trage !!! :P :P :P

Urmariti acest film eu am ramas uimit,...http://www.causes.com/causes/521342-fii ... _source=fb

Grozav filmulet...parca asta facut de rusi e mai grozav decat cel facut de cei de la Realitatea pe acelasi subiect! MUltumesc!

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde delorin I » 27 Ian 2013, 01:27

Deosebit om acest preot!

(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Ian 2013, 14:50

FLORINELU scrie:Liviule,vezi ca Lucian nu bea tuica si nici vin,asa ca la corvoada asta vin eu cu mare drag,voi altoiti prunii iar eu am grija de tuica si vin,iar ca sa nu va fie cu suparare am sa incerc sa va ajut si la friptura. OK?

Florinele , mai nou cate un pahar de vin se poate si la mine !!! mai inainte am venit de la biserica si a fost un parastas !!! la iesire oamenii seriosi au baut cate un paharel de tuica !!! am facut si eu la fel !!! :lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Ian 2013, 14:51

liviutzbogos scrie:Anul trecut in primavara i-am plantat. Am pus 25 si s-au prins toti. Toata vara le-am carat apa :D acuma ce-o iesi om vedea...astia la pepiniera (este un intr-un sat vecin) altoiesc toti puietii? au atata rabdare? :)) facem altfel atunci...daca vreti sa ajutati un biet incepator, cand aveti timp veniti pe la mine, taiem un miel, mancam o friptura, bem un vin (numa sa nu fie post), altoim doi trei pruni, vad si eu cum se face (daca nu e cu secret) si cu restul imi incerc si eu norocul :D si din prima recolta promit ca dau un borcan de compot, unul de gem si bineinteles un "kil" de rachie facuta de manuta mea...sau a lui tata :D :lol: Numai bine va doresc

Liviut , facem noi cumva sa fie bine !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde popa sorin » 27 Ian 2013, 18:31

as posta si eu poze cu pomii mei, dar nu prea ma descurc, ma ajuta cineva?
popa sorin

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Ian 2013, 21:33

trebuie sa reduci pozele pana la 256kb !!! cu postatul sunt instructiuni pe forum !!! cauta sus la NAVIGARE PE FORUM INSTRUCTIUNI !!! :P :P :P
ves.lucian.zabrani

Mesajde popa sorin » 28 Ian 2013, 10:18

postez cateva poze cu pomi taiati de mine, ce parere aveti?
Fişiere ataşate
Nicky0434.jpg
cires, care a facut cateva fructe anul trecut
Nicky0433.jpg
cais
Nicky0430.jpg
mar
popa sorin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?