de comi » 27 Ian 2013, 23:31
Domnule Ioan vorba romaneasca,,domnia si prostia se platesc,,am sa incerc ca ,,nu se stie de unde sare iepurele,,pt ca imi este foarte usor sa procur niste matci buckfast pt ca pe moment locuiesc in Anglia si am vizitat citeva ferme apicole de pe aici si surpriza mare, cineva avea de vinzare ,,carpathia queens,, adica matci carpatine .Si trebuie sa recunosc ca impresia generala este buna despre matcile carpatine pt ca aici gasesti matci italiene,carnica si mai nou carpatica in afara de buckfastul lor si de albina neagra galeza.Dar in invalmaseala asta de rase Dumnezeu mai stie care mai este rasa curata si care sint hibridate.Dar vorbind serios sint ferme apicole care fac o selectie riguroasa pt buckfast si asta de peste 30-40 de ani ,dar clima asta umeda le da si lor destula bataie de cap avind in medie cam 70-90 de zile cu soare si restul de nor si ploaie din 365 de zile.Dar albina lor sa acomodat si la 10-12 grade le gasesti la cules si asta si prin noiembrie .De aceia nu ma risc sa aduc acasa buckfast pt ca nu se vor aclimatiza la conditiile meteorologice din Romania si asta inseamna bani aruncati in vint timp pierdut si dureri de cap inutile.La dotarile unor ferme de aici nu putem decit sa visam dar ei au subventii si multe alte facilitati, laboratore veterinare de exceptie(V.L.A.-VETERINARY LABORATORIES AGENCY) cel mai mare si performant din Europa cred ,unde s-au facut si analizele de gripa aviara la gainile din Romania acun citiva ani.In concluzie omul cit traieste invata si din greselile propii si greselile altora toata treaba este sa fi optimist mai ales acum cind se va pune impozit si pe caini acasa si numai o sa avem ce lega pe la stupina pt ca vom plati impozit pe albine pe caine si sa vedem cu ce mai raminem cind tragem linia si facem socotelile si vom ajunge la vorba cuiva de pe acest site,,ROMANIE TE IUBESC VIND TOT SI EMIGREZ,,sa dea domnul sa auzim numai de bine.Si domnule Ioan sa nu credeti ca voi persevera in prostie voi merge pe pricipiul,,incercarea moarte nu are...dar te costa,(,citeodata mai mult sau mai putin).Cu aceiasi stima si respect pt dvs
Daca lupul ti-a mancat un dusman asta nu inseamna ca lupul este prieten cu tine