adytza scrie:Fara suparare insa imi vine sa zambesc cand vad unele postari naive in care sperati sa se modifice OG la parlament in avantajul nostru. SUNT CONVINS CA NU SE VA INTAMPLA ASTA. Din mai multe motive: ne-a prins dezorganizati, nu avem o voce puternica (a-ti vazut ce a facut acest individ Sorin Minea? A SCHIMBAT ORDONANTA PESTE NOAPTE IN MOD BRUTAL IN DEFAVOAREA NOASTRA), nu avem pe nimeni in parlament care sa ne sustina, sa faca lobby in favoare noastra, din spusele de inceput ale lui SORIPAN reiese clar cine face jocurile adica afaceristii mari ale caror interese se pare ca nu coincid cu ale noastre. Sunt realist, in aceste vremuri e greu sa mai sustii neimpozitarea apiculturii insa NU asa cum este acum impozitata. Impozitarea este exagerat de mare in conditiile in care albinele intretinute de noi aduc beneficii enorme omenirii prin polenizare. Parerea mea este ca aici putem duce o lupta cu sanse de reusita : P O L E N I Z A R E A fara de care inclusiv patronilor din agricultura condusi de Minea le-ar scade profiturile poate la jumatate. Lupta o putem duce aici in tara insa cred ca mai eficient este la UE . Acolo sigur gasim oameni cerebrali care sa fie interesati de securitatea alimentara a cetatenilor acum si in viitor in Europa.
INSA BINEINTELES PENTRU A AVEA SUCCES TREBUIE SA NE ORGANIZAM INTR-O SINGURA VOCE puternica care sa ne reprezinte peste tot. Oare suntem in stare?
Adytza...am putea avea vocea aia puternica, parca era infiintzata nu stiu din ce an acea Federatie a Apicultorilor din Romania, FAAR...ala ce praseste, pe cine reprezinta?...mai exista, nu mai exista?...sa faca un memoriu si noi sa dam cu batzul pe el ca suntem multi si sa le dam cu el peste bot inainte de a da legea..nu stiu ce altceva putem face...sa mergem cu pavilioanele in piatza Victoriei cred ca-i cam SF.
Sunt n-spe mii de asociatii, adica exista o structura, o organizare...trebuie sa faca astia ceva in primul rand si noi binenteles sa-i sustinem prin semnatura si prezenta noastra.