Jean Valjean scrie:Si care este media multianuala de productie pe un stup?
Ca poate mai citeste si altcineva pe aici.
stupul scrie:Eu am un SRL si impozitul este pe profit nu pe venit...
A fost impozitul pe profit pana la ordonanta 8/2013.
BUNKA scrie:Stai Fra`ca nu vad nik in Ordonanta asta legat de plata impozitului pe profit la SRL-uri...poate nu vad eu bine!...care-i articolul????
Dragos2006 scrie:Nu este rau , este FOARTE RAU , in maxim doi ani apicultura romaneasca se va intoarce cu 20 de ani in urma !
Romanul va manca numai miere chinezeasca si turceasca.
adytza scrie:Parca azi a fost o intalnire la AGROSTAR. Care stiti ceva?
proapi scrie:adytza scrie:Parca azi a fost o intalnire la AGROSTAR. Care stiti ceva?
Ma asteptam sa fim mai multi....Maine va fi intalnirea de la minister cu PNA-ul...
adytza scrie:BUNKA scrie:" Sunt n-spe mii de asociatii, adica exista o structura, o organizare...trebuie sa faca astia ceva in primul rand si noi binenteles sa-i sustinem prin semnatura si prezenta noastra."
Nu cred ca trebuie sa asteptam pana fac ei ceva ci sa-i incurajam(insistam) noi sa faca. Sa-i impingem de la spate.
Dragos2006 scrie:pfa-ul plateste tot forfetar ! era smecherie daca se mergea pe contabilitate in partida simpla , dar smecherii stiu ca toate pfa-urile ar fi inchis anul pe zero sau pe un leu plus.
Doar daca esti SRL mergi pe contabilitate si nu pe norma de venit.
adytza scrie:Dragos2006 scrie:pfa-ul plateste tot forfetar ! era smecherie daca se mergea pe contabilitate in partida simpla , dar smecherii stiu ca toate pfa-urile ar fi inchis anul pe zero sau pe un leu plus.
Doar daca esti SRL mergi pe contabilitate si nu pe norma de venit.
Asa cred si eu cu forfetarul la PFA(adica la norma de venit) insa vom sti mai precis dupa ce apar si normele de aplicare. Astea ar trebui sa clarifice inclusiv faptul daca de la 50 in sus se impoziteaza numai ce depaseste sau si primii 50. Daca impoziteaza tot atunci OBLIGATORIU va trebui sa atacam in justitie ordonanta. Exista un precedent la Curtea Constitutionala cu pensiile sub 740ron care nu platesc contributia la sanatate iar peste 740 ron se aplica citez din decizia CC: "Curtea Constituţională a decis ca pensionarii cu pensii mai mari de 740 de lei nu vor mai plăti contribuţia la asigurările de sănătate de 5,5% pe întreaga pensie, ci doar pe diferenţa de bani care depăşeste plafonul minim."
Uite linkul: http://www.realitatea.net/ccr-a-decis-p ... z2JIDRtIIa
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori