Apicultura se practica individual.
Apicultorul poate fi ajutat cu un cadru legal si corect.
Pana nu simte mana intinsa e reticient,a luat prea multe TEPE find de buna credinta.
ghitacusman scrie:akmm scrie: sa fie bagati in seama cei cu peste 150-200 familii in exploatare, nu de-alde gura sparta care o sa faca miere cand o face plopu pere.
.
......oare cei cu fam mai putine n au habar de apicultura .Oricum rezultatul activitatii asociatiilor se vede,sau mai bine zis da cu minus .Principalul lucru la sindicat este ca i reprezinta si pe "de alde gura sparta ",si pe cei cu mii de stupi.
akmm scrie:Poate aflam si care ar fi diferenta dintre o asociere apicola formata independent intre persoane individuale si un sindicat al apicultorilor.
akmm scrie:Asta am mai vazut.Eu speram o referire directa la prima parte.
so-ri-pan scrie:Akmm, te rog sa-mi explici.........
Ai stima mea.
akmm scrie:so-ri-pan scrie:Akmm, te rog sa-mi explici.........
Ai stima mea.
Mare putere de explicatie nu cred ca am.SAN sau ACA.
O fi valabil in restul tarii acolo unde ACA este la Bucuresti.La noi la Tulcea, ACA Tulcea are personalitate juridica.Nu spun ca si acum avem litigii la tribunal legat de patrimoniul ACA local.
Daca SAN inseamna refacerea increderii intre apicultori atunci da, orice asociere este binevenita faramitarii, cu conditia ca reprezentanii SAN sa fie apicultori vechi, cum am mai spus, cu 150-200 familii si nu tovarasi de-ai nostri mai vechi ce au cumparat din ordonanta 15-20 familii si acum au sarcina sa ne reprezinte.
Mai sunt multe de facut in vanzoleala noastra, ceea ce nu stie omul este ca ,,raul umbla racnind ca un leu cautand pe cine sa inghita'', chiar daca citind pe forum ai avea impresia ca in lume sunt numai miei.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 38 vizitatori