Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

GABRIEL

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 01 Feb 2013, 19:09

Salut! de ceva vreme(cam de 6 luni) am descoperit acest forum odata cu calculatorul meu.E drept l-am luat pt. baietelul meu de 4 anisori cu care il impart aproape zi de zi cand timpul imi permite.Acum ca m-am inscris si eu de cateva zile vreau sa impartasesc si eu din parerile mele celorlalti dar totodata sa descopar informatii noi.Sunt preot si in 2006 am cumparat 4 stupi de la fosta mea profa de franceza.Am ajuns la 77 si visul meu este un camion cu remorca pt. pastoral. dar toate la timpul lor.in toti acesti ani am facut pastoral impreuna cu apicultori cu exp.,buni prieteni,exceptand anul trecut cand am ramas pe vatra datorita pretului la transport(6 lei pe km.dus-intors).Sunt bucuros ca sunt atatia stupari care citesc si cauta in permanenta din tainele apiculturii si mai ales ca expun cele stiute de dansii.Am intalnit in pastoral atatia secretosi care nu-ti spuneau nimic.Consider ca practica este cea care te face priceput,lovindu-te mereu de situatii si probleme noi.Doar nici un stup nu seamana cu altul.Stupina o am langa Pitesti la Budeasa,o zona foarte buna primavara cu alun, salcie, arin ,dar si pomi din belsug si un salcam ce anul trecut mi-a dat o medie de 5 kg. cu toat ploaia care a fost.Si asta afost primul meu cules acasa pe vatra. Va salut pe toti si va astept la orice consfatuire.Cu respect Gabriel!
stoenescu gheorghe-gabriel

Re: GABRIEL

Mesajde FLORINELU » 01 Feb 2013, 19:28

gabriele,bine ai venit pe forum,ca apilcutor vad ca esti mai vechi la cei 77 de stupi,dar totodata poti sa ne impartasesti mai multe din experienta ta.
cat despre secretomania unor apicultori nu-ti fa probleme ca si pe forum sant din astia,cu timpul o sa-i cunosti si o sa faci deosebirea intre unii si altii,si apoi vrand nevrand o sa citesti numai ce scriu unii si nu toti. aici exista posibilitatea sa scrie care ce vrea si nu neaparat numai despre apicultura. mult succes iti urez.
FLORINELU

Mesajde proapis13 » 01 Feb 2013, 19:50

Bun venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!:
Asteptam cateva foto cu stupina ta si ceva sfaturi si idei la paginile de profil
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde cavaleriu » 01 Feb 2013, 20:04

sall. Gabriele cumva daca stai pe pod cu fata la poalele padurii se vad stupii aliniati pe langa gard ? :? :roll:
sa traesti si numai bine sa dea domnu
cavaleriu

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 01 Feb 2013, 20:26

Va multumesc! Care pod d-le Cavaleriu? am intr-adevar stupii pe langa gard in forma ''L'' chiar langa padurea de salcam.

Mesajde delorin I » 01 Feb 2013, 20:51

Buna seara! Bun venit in randurile celor care cuvanta! Spor va doresc! :)
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde cavaleriu » 01 Feb 2013, 21:21

anul trecut aveam forat o sonda prin padurile alea cind treceam mereu
reduceam si ma uitam la rindul destupi dar se pare ca nu erau a lu mata
ca erau in linie dreapta
si nu ma mai domni ca mi se urca la cap
:lol: :lol: o iarna normala sa aveti
cavaleriu

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 01 Feb 2013, 23:09

Se poate, ca anul trecut i-am avut in linie dreapta, de fapt asa se vad si acum, roii din capatul ''L''-ului i-am facut dupa 15 august.

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 01 Feb 2013, 23:11

Dar sonde in budeasa nu avem, poate pe dealul de visavis la merisani!

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 01 Feb 2013, 23:14

delorin I scrie:Buna seara! Bun venit in randurile celor care cuvanta! Spor va doresc! :)

Multumesc prietene!

Mesajde Razvan HD » 02 Feb 2013, 01:57

Buna seara !
Bine ati venit , astepatm ceva poze si sfaturi !
Va doresc numai bine si o iernare usoara !

Razvan HD
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Razvan HD

Mesajde nicu has » 02 Feb 2013, 15:44

bun venit astepatm ceva poze va vedem si noi stupina dumeavoastra
ssanatate :D
nicu has

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 02 Feb 2013, 20:57

M-ati inebunit cu poze! inca nu ma pricep dar,...imaginati-va 50 destupi me. si 27 dadant 1\1 toti pe 10 rame!

Mesajde paul » 02 Feb 2013, 21:06

stoenescu gheorghe-gabriel scrie:M-ati inebunit cu poze! inca nu ma pricep dar,...imaginati-va 50 destupi me. si 27 dadant 1\1 toti pe 10 rame!

Pai , chiar crezi ca stam asa bine cu imaginatia ??? :lol: Si eu mi-am imaginat ca toate cele 18 familii ale mele sunt bine merci si astazi am constatat ca doar 17 indeplineau acest criteriu de performanta . :( Si , fie vorba intre noi , nici pe astea nu-s asa sigur :idea:
Asa ca, imaginatia o poate lua mult inaintea sau inapoia realitatii ... :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 02 Feb 2013, 21:24

Cam asa: de la 1 ---- la----27 --1\1-----de la 28-----la 57--linie dreapta: me(corp 3\4)----+----capat de litera '''L'''---de la 58 la 77!!!-------SUCCES!!!

Mesajde nicu has » 02 Feb 2013, 21:37

vroiam sa vad culorile de pe lazi :D
nicu has

Următorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?