eduard.rotaru scrie:mircea scrie:eduard.rotaru scrie:Sincer asta nu mai retin. Oricum va multumesc pentru tonul ironic cu care va adresati.
Sincer iti spun si eu....ca pute rau ceva in afirmatiile lu` matali.
Rau di tat.
Moldovene, zau....nu ma intereseaza ce matrapazlacuri ati facut voi (tu si asta de se crede inventatorul lu` peste), dar va meritati amandoi soarta. Si va meritati unul pe altul .
Plagiez un stimabil coleg.
PUNCT !!!
Multumesc pentru amabilitatea cu care m-ati tratat. Probabil ca a fost o eroare sa intru aici si sa relatez cateva aspecte care "put".
Acum ca incep sa inteleg si mai bine cum sta treaba pe aceste forum-uri cred ca mi-a fost de ajuns.
Salut pe toata lumea de aici ca fiind ultimele cuvinte pe care le scriu.
Rog moderatorii sa imi stearga contul.
Multumesc,
pai ce faci , nenea ? te-ai suparat ca vacarul pe sat ? oamenii au pus niste intrebari , da niste raspunsuri daca vrei , daca nu , nu , dar ce credeai ca intri aici si vei fi tinut in brate ? poti sa relatezi f multe aspecte care put , poti sa ne luminezi si pe noi , daca tot este deschis subiectul , ca noi nu avem de unde sa stim ce a fost acolo , ca am vazut si auzit f multe lucruri nu tocmai frumoase si care nu va prea fac cinste la nici unul din cei implicati , iar faza cu nu stiu care moderator ca parca il cheama mircea dar nu sunt sigur , ca parca e profesor dar nu imi mai aduc aminte ................abureli ,
daca ai ceva de zis ................baga