Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

adapostirea caturilor pe timpul ierni impotriva soarecilor s

Mesajde spiridon » 01 Feb 2013, 21:13

salut,eu am lucrat numai pe stupi orizontali,i-mi doresc sa cumpar pentru inceput doi stupi verticali pe 10 s-au 12 rame cu doua caturi, dar pentru ca nu am lucrat pana acum cu verticali i-mi pun intrebarea unde adapostesc pe timpul iernii ramele cu caturi impotriva soarecilor si a gaselnitei
Cum adapostiti caturile cu rame cit mai eficient,fara probleme, astfel incat anul urmator sa poata fi refolosite? Multumesc
spiridon

Re: adapostirea caturilor

Mesajde pin » 03 Feb 2013, 21:12

Sub cuib
pin

Mesajde bonzo » 03 Feb 2013, 21:19

Eu din cate stiu temperaturile negative omoara gaselnita si ouale de gaselnita. Anul acesta e prima data cand am avut caturi si rame de cat cladite. Le-am tinut asa cum se vede si deocamdata nu am avut probleme. Corpul de jos este deasemenea plin cu rame
Fişiere ataşate
P1050161-001.JPG
bonzo

Mesajde BotaPaul » 05 Feb 2013, 22:43

Eu am caturi de 1/1 si toate ramele ce le-am avut le-am pus in caturi dedesupt am pus o folie si am lipito cu banda de cat , iar deasupra o alta folie peste care am pus un capac sa inchida etans. Cam atat..le tin intr-o mica magazie. Is 2 topicuri deschise despre acest aspect.unul ar trebui sters de un moderator
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR