Pentru AKMM, si nu numai!
Am fost astazi o fuga in targ la Slobozia. Am vrut sa ma informez despre doua lucruri. 1-Cum sunt preturile sa stiu cum ma planific pentru targul de la CAMPINA, si 2-care este STAREA DE SPIRIT printre apicultori privind impozitarea.
Concluzia privind al doilea punct M-A BULVERSAT!
Multi "batranei" nici nu stiau, iar dintre cei intre doua varste... erau resemnati. Mai mult unul mi-a zis, citez: "...mi se rupe p..la de impozitarea lor".
. Expresia poate fi rodul indolentei, sau a rea vointei. Eu inclin sa consider ca a doua varianta este valabila. Nu as vrea sa generalizez insa, evidenta o arata, sunt mult prea multi care dintr-un individualism exagerat, au o asa gandire si o asa abordare sociala.
. Sindicatul, asa firav cum il considera lumea, gandit si facut pentru asemenea situatii(conflictuale in raport cu autoritatile), TREBUIE SA SUPLINEASCA ASOCIATIILE, in nici un caz sa le INLOCUIASCA. Am spus in nenumarate randuri acest lucru si constat cu mahnire ca nu am fost suficient de clar. Probabil o fi o greseala in exprimarea mea, iar daca este asa...mea culpa.
Spun sa SUPLINEASCA dat fiind faptul ca, in asemenea momente, ASOCIATIILE nu pot face altceva decat sa sensibilizeze autoritatile prin declaratii scrise sau prin comunicate de presa pe un anumit subiect. SINDICATUL insa mai are o posibilitate. ACTIUNEA DE TIP SINDICAL!!! Situatie de loc de neglijat pe care multi au inceput sa o inteleaga la justa ei valoare.
Abordari contrare spiritului actiunilor sindicatului aflate in desfasurare, tot din reavointa si individualism, sunt si la nivelul unor sefi de asociatii. Pe siteul uneia, cu circuit inchis al forumului, unul din "sefi" indeamna pe ceilalti la BOICOT pe motiv ca: "...ce, am ajuns sa ne faca Sorin programul!? Cine este Sorin!!??"
Poate le spuneti voi ca sunt cel care a luat de aici postarile voastre, le-a condensat intr-un protest, si impreuna tot cu voi, le-am facut cunoscute autoritatilor.
Tot Sorin, tot cu voi si pentru voi, aduce in 11 februarie in fata apicultorilor Ministerele. Sa aiba si omul de rand posibilitatea de a se plange direct la sursa.
Tot NOI, daca este cazul, vom iesii in strada cu lozinci si in engleza, rusa, franceza, germana... Numai sa vrem, si Sorin promite.
Ce nu poate face Sorin este SA NU FIE "CURVA"!! Dar asta ei nu o vor intelege niciodata pentru ca asa le este caracterul.
Nu-l mai intreb pe AKMM ce fac acum asociatiile, ca-i inutil. Da-i spun EU. Pun piedica.
Si ca sa te comvingi ca din eroare ai facut postarile, am sa iau legatura cu FILIALA TULCEA a SAN sa te aduca si pe tine la Bucuresti. Asta in conditiile in care si doresti.
Numai de bine tuturor!