Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: intalnire la sediul Agrostar cu min. Agriculturii

Mesajde so-ri-pan » 05 Feb 2013, 20:11

Dragos2006 scrie:Daca vin 10000 de apicultori se va sta de vorba cu ei pe rand ?

Sa raspund in stilul tau. "sa mo..ra mama de nu o tinem in Cismigiu"!!!!!! :lol:

Acum serios vorbind, nici daca va mobilizati voi Ramnicenii, nu santeti capabili de o asa participare.
Eu sper sa fie cel putin 50 de persoane care prin diferite mijloace si-au anuntat participarea.
Ce-o iesi... om vedea! Importanta este ocazia "pinguinilor" TAI sa fie fata in fata cu... LUMEA DE CARE DEPIND!
In rest... aBEA ASTEPT SA SE TERMINE, ca-am obosit!
so-ri-pan

Mesajde so-ri-pan » 05 Feb 2013, 20:35

"adi hodis:
"...Asa ca nu cereti reconsiderarea ... dupa cum vor gandi ei ... ca ei gandesc in functie de propunerile de sus, la nivel UE si asa executa . Deci sa anuleze impozitarea sa solicite Consiliului European plata pentru polenizarea care o fac albinele.
Sa nu ne mai indemne sa ne lasam de apicultura ! ... ca alternativele sint foarte sumbre, salariu de 700 -800 lei ... angajat la patron ?.
Faceti-va temele foarte bine inainte de a cere ... acum e ocazia.
Plata polenizarii poate fi o mare sansa ... depinde cum si cat se va stabili.
Iar in ce priveste fondurile, la fel.
Astea trebuie sa le cereti ... nu sa-i lasati sa reconsidere ce si cum vor ... gandi ei."

Adita , ai dreptate in tot ce zici. Fara gluma!!!
Te rog dragul meu prieten sa fi comvins ca am si eu limitele mele, De atat am fost capabil. Nu-mi cereti sa fiu vre-un filosof, sau mare erudit in materie. Sunteti voi atat cat sunteti, la fel ca si mine, cu anumite limite. Va astept langa mine cu orice material il considerati. Prezentati-l luni pe 11 feb. asa cum IL GANDITI VOI. Eu intotdeauna am apelat la voi si mereu am fost tratat cu IGNOR. SCOPUL INTALNIRII asta este. SA COMPLETATI VOI "IGNORANTA" MEA.
Cutuma sindicala este ca atunci cand faci protestul SA FIE SCURT SI LA OBIECT! Asta a fost rolul meu. Acum, la discutii, veniti voi cu materiale si idei in completarea sau modificarea PROTESTULUI. In ce ma priveste AS FI MANDRU ca TU sa vi si, facandu-te inteles pe acest material, SA REALIZEZI SPRIJINUL DECISIV AL UNUI EVENTUAL SUCCES al actiunii. Nu o faci pentru MINE, nici pentru TINE, o faci pentru TOTI stuparii.
Daca este necesar, ESTE INDISCUTABIL. Daca merita efortul !!!... merita discutat in alte imprejurari. Poate dupa succesul sau insucce sul acestei actiuni. ACUM insa SA FIM CONECTATI pe acest subiect.
so-ri-pan

Mesajde XXL » 05 Feb 2013, 21:13

in 24 de ore cam astia suntem:

1.sori-pan
2.ioan puiu
3.octav 79
4. nicus
5.eugen
6.XXL (+un coleg)
7.valter
8.bubu' trantoru
9...?
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde so-ri-pan » 05 Feb 2013, 22:06

XXL scrie:in 24 de ore cam astia suntem:

1.sori-pan
2.ioan puiu
3.octav 79
4. nicus
5.eugen
6.XXL (+un coleg)
7.valter
8.bubu' trantoru
9...?

Mai pune 4 de la Tulcea, 4 de la Craiova si vreo 10 de la Ploiesti.
Mai sunt Bucurestenii care nu posteaza aici. Vreo 4 si ei.
Mai vine o masina cu 4-5 persoane de la Filiala Cluj,
Din Moldova vad ca nu am semnale!!! Incepand cu Ramnic si terminand cu Suceava!
Nici nu mizam de la bun inceput pe mai multi de 50. Cu cat vom fi mai putini cu atat se dilueaza mai putin subiectul.

Oricum, nu fortam pe nimeni sa vina, nu dam afara pe usa pe nimeni. Toti sunt bineprimiti!

PS: vezi XXL cat de greu este sa faci o adunare de"PIJAMALI"!! :o Daca aici pe forum, la un clic distanta nu zic nimic!! Ce incredere sa mai ai sa-ti vina 6000 din 60.000 la guvern sau la minister?
so-ri-pan

Mesajde Mircea77 » 05 Feb 2013, 22:17

As dori si eu mai multe detalii.
La ce ora are loc intalnirea ?
Intalnirea are loc in sediul din Piata Walter Maracineanu ?
Mircea77

Mesajde XXL » 05 Feb 2013, 22:28

la Ploiesti sau vazut clar ,,limitele,, asociatiilor prahovene
cu ocazia asta o sa vedem si pe forum
...pe cei ce sunt limitati doar la vorbe
de spalat la varza e usor...asha ca ne vedem la Bucuresti :D
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde so-ri-pan » 05 Feb 2013, 22:29

Mircea77 scrie:As dori si eu mai multe detalii.
La ce ora are loc intalnirea ?
Intalnirea are loc in sediul din Piata Walter Maracineanu ?

da Mircea, la ora 10, sus la et. 4 sala de sedinta culoarul din stanga!
so-ri-pan

Mesajde octav79 » 05 Feb 2013, 23:03

Mai vin cu 2 persoane. 1 sigur, 1 daca se poate invoi si nu pleaca din Bucuresti in delegatie.
Deci +1 sigur.
http://jimm69.sunphoto.ro/

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos
octav79

Localitate: Bucuresti; Locatii de interes: Bucuresti, Golesti (VN)

Mesajde Mircea77 » 06 Feb 2013, 00:06

Nu promit dar o sa incerc sa ajung. Nu este foarte departe de mine. Poate o sa reusesc sa "ma rup" de la servici. Sunt chiar curios sa vad cum se desfasoara o asa intalnire.
Mircea77

Mesajde so-ri-pan » 06 Feb 2013, 00:11

Aduna-i doamne!!!
Vorba lui D.D. "Nici nu stiti ce pierdeti!!" daca nu sunteti prezenti. ;)

Uaauuu! Utam sa-l trec la veniri sigure pe Ghita Cusman! :lol:
so-ri-pan

Mesajde ralu » 06 Feb 2013, 00:15

Si eu voi veni cu inca un apicultor.Dar la ce ora?Si pe unde e Agrostaru asta?poate cineva sa ne dea niste repere?
ralu

Mesajde reformistul » 06 Feb 2013, 00:21

ralu scrie:Si eu voi veni cu inca un apicultor.Dar la ce ora?Si pe unde e Agrostaru asta?poate cineva sa ne dea niste repere?

Pai scrie un pic mai sus daca te uiti :)
reformistul

Mesajde adriann » 06 Feb 2013, 00:24

Piaţa. Cpt. Walter Mărăcineanu, nr. 1 - 3, Cam. 320-321, Sector. 1,
Pe langa Sala Palatului, http://bulevarde.ro/bucuresti/piata-walter-maracineanu
daca put sa ma invoiesc 2 h o sa vin si eu.
adriann

Mesajde so-ri-pan » 06 Feb 2013, 00:29

ralu scrie:Si eu voi veni cu inca un apicultor.Dar la ce ora?Si pe unde e Agrostaru asta?poate cineva sa ne dea niste repere?

Ralu, este lesne de inteles, ajungi la Palatul Regal pe Victoriei(sens umic de la guvern spre telefoane). La Palat incetinesti masina pe partea dreapta si cand dai ochii cu biserica Cretulescu (aia veche de caramida) faci dreapta intre palat si biserica. Parchezi in parcarea salii palatului si intrebi acolo unde-i intrarea in Cismigiu din Valter Maracineanu, sau unde-i statuia "avantul tarii".

Intra pe googl harti si vezi exact!
so-ri-pan

Mesajde MyBees » 06 Feb 2013, 00:47

Trebuie sa ajungeti in punctul B. Modificati adresa punctului A si aveti traseul din orice alt punct de plecare. Link: http://goo.gl/maps/6TUO3

La coltul Magazinului Adam au cea mai buna(apropiata) cafea :) ("La varice", nu va ganditi la cine stie ce cafenea...)
M-as mira insa sa le explodeze vanzarile :|

Imagine

Spor!
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde Adi Hodis » 06 Feb 2013, 13:37

so-ri-pan scrie:
Adita , ai dreptate in tot ce zici. Fara gluma!!!
Te rog dragul meu prieten sa fi comvins ca am si eu limitele mele, De atat am fost capabil. Nu-mi cereti sa fiu vre-un filosof, sau mare erudit in materie. Sunteti voi atat cat sunteti, la fel ca si mine, cu anumite limite. Va astept langa mine cu orice material il considerati. Prezentati-l luni pe 11 feb. asa cum IL GANDITI VOI. Eu intotdeauna am apelat la voi si mereu am fost tratat cu IGNOR. SCOPUL INTALNIRII asta este. SA COMPLETATI VOI "IGNORANTA" MEA.
Cutuma sindicala este ca atunci cand faci protestul SA FIE SCURT SI LA OBIECT! Asta a fost rolul meu. Acum, la discutii, veniti voi cu materiale si idei in completarea sau modificarea PROTESTULUI. In ce ma priveste AS FI MANDRU ca TU sa vi si, facandu-te inteles pe acest material, SA REALIZEZI SPRIJINUL DECISIV AL UNUI EVENTUAL SUCCES al actiunii. Nu o faci pentru MINE, nici pentru TINE, o faci pentru TOTI stuparii.
Daca este necesar, ESTE INDISCUTABIL. Daca merita efortul !!!... merita discutat in alte imprejurari. Poate dupa succesul sau insucce sul acestei actiuni. ACUM insa SA FIM CONECTATI pe acest subiect.

Domnule Panait, apreciez invitatia.
Din exprimarea postarii mele anterioare, se intelege ca nu voi participa la intilnire insa fac demersuri pe cale virtuala.
Referitor la cutuma sindicala, respectiv expunerea scurta si la subiect. Altfel spus, fara toate argumentele care etaleaza pe deplin expunerea ?.
Pai atunci, e mai simplu sa nici nu deschidem gura. Impozitarea aceasta este capacul care se pune peste oala cu celelalte impovarari de ... contributii la buget. Cum sa nu le amintim si de acelea ? ... ca doar le suportam vrem-nu-vrem de peste 20 de ani.
Cred ( si sper ) ca sint printre putinii forumisti care, cand am fost la greu si am apelat la autoritatile competente pentru rezolvarea solicitarilor, mi-au intors spatele. M-am descurcat cum am putut.

Ca as face-o pentru TOTI STUPARII ... dar de ce ei sa nu faca nimic ?.
Uitati-va la traficul si nr-l vizionarilor subiectelor de cand cu impozitarea asta ... si la nr-l interventiilor celor care au scris pe aici.
Se vede clar ca e o pasivitate uriasa. Inseamna ca le convine si nu-i afecteaza. :evil:

Eu ma implic virtual, deocamdata.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA