Prima pagină APICULTURA GENERALA INTRETINEREA ALBINELOR

Discutii despre lucrari sezoniere,tehnici de ingrijire in diferite tipuri de stupi.Intretinerea familiilor de albine in cele trei tipuri mari de stupi...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: o privire...la albine

Mesajde paga » 29 Dec 2012, 16:22

Multumesc tuturor pt raspunsuri.apreciez efortul si timpul acordat de voi si chiar a inceput sa imi placa alaturi de voi...pareti bine intentionati...a spus un coleg ceva de...supare...nici vorba...doar ca asteptam altceva nu o luare peste picior ..cat de experienta...am inceput de 3ani cu 8stupi ...ajungand la 40 pe 4 ...5...6 rame plus 14(acum doar11)roisori pe 2 si 3rame.aMulta sanatate si un nou an bun.
paga

Mesajde licap » 08 Feb 2013, 17:00

D-le Paga , te rog sa ne spui ce ai mai facut cu roisorii . In ce stare sunt ?? Natura a fost destul de blinda anul asta , fara temperaturi prea joase .........
Sper din tot sufletul ca-i mai ai in viata .......
licap

Mesajde paga » 09 Feb 2013, 20:43

Nu mai am pierderi...cred ca totul a fost din cauza... condensului...am deschis urdinisele mai mult si vad ca e mai bine...am pus apifonda dar nu s-a atins de ea....de ce...?
paga

Mesajde Arhivistu » 09 Feb 2013, 20:58

Pentru ca nu au avut nevoie de ea...au avut mancare suficienta :D
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Anterior

Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR