Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: GABRIEL

Mesajde BotaPaul » 10 Feb 2013, 14:39

Asa sa fie Domn Gabriel..aveti un mesaj privat de la mine :|
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 10 Feb 2013, 15:57

De cand am venit de la slujba stau pe "forum" si ninge intruna! E vremea ei ,dar sper ca pe sfarsite, cu toate ca se anunta inca un viscol la sfisitul lunii!
stoenescu gheorghe-gabriel

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 10 Feb 2013, 19:14

Am observat ca multi dintre cei care sunt pe forum sunt fie incepatori, fie sunt vechi stupari,dar fara prea mare experienta! Va stimez pe cei care ne sunte-ti ca niste exempe de urmat, DAR,... fiti sinceri ,luati atitudine cand stiti ca sunteti mai priceputi ca noi si :INVATATI-NE!!! Lasati ORGOLIUL de o parte ca aveti sa muriti cu el!!Sunt atatia apicultori de mana intai in tara asta si nu isi descopera maesrtia lor.Fie n-au internet ,fie nu vor ,dar ii invit pe toti(si stiu destui care stau cu leptopul in brate), sa-i invete si pe altii, sa ne raspunda sincer la intrebarile si provocarile noastre, nu numai sa ne "spioneze" pe acest forum!!!!

Mesajde Badea. claudian » 10 Feb 2013, 20:18

Parinte !!... ce spirit de observatie ai !! :lol: ... sa nu spui ca ai deschis "cartea sfanta "si ti sa aratat minunea !!...
ps.....am rasfoit pagina ta!!... cam slabuta la capitolul apicultura ,nu prea dai din casa !...in schimb de ai calitati de "iscoada " ..... acum stiu cine este spionul!! :lol:
Badea. claudian

Mesajde FLORINELU » 10 Feb 2013, 20:53

Gabi,nu te supara,dar ne cam bagi pe toti in oala aia cu smoala fierbinte. daca nu ar fi duminica ti-as spune si eu parerea multora despre popi. dar deh am fost la biserica azi...........si.. eu am internet de nici 2 ani,iar apicultura o practic de 15,asa ca incearca sa-ti dai silinta si nu ne mai certa si aici ca destul ne certi la biserica.
P.S. TE-AM RUGAT SA NU TE SUPERI ca azi e duminica si nu e voie.
FLORINELU

Mesajde balu » 10 Feb 2013, 21:04

Ia zi parinte, ai lucrat duminica la albine :D (mai marii de la episcopie nu intra pe forum !)
balu

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 10 Feb 2013, 21:31

Va salut pe toti! si nici nu va cert si nici nu ma supar!"DIN CASA"dau orice daca e cu folos iar Duminica am mai si facut lucrari ca nu trebuie "sa legi gura boului care treiera!"Din fericire pt. mine sunt unul din acei"POPI" care munceste cu amandoua mainile(alea de dat)!!!Dar faceti si voi ce "zice popa nu ce face!!"" Am glumit desigur!

Mesajde ignatov andrei » 11 Feb 2013, 12:01

Aveti mesaj de la mine!
ignatov andrei

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 11 Feb 2013, 20:48

Am verificat! N-am niciun msj. de la dvs. d-le Andrei!

Mesajde BotaPaul » 11 Feb 2013, 20:53

Domnule Gabriel , Dumneavoastra ati dat drojdie de bere inactiva la albine vreodata ? daca Da , as vrea sa stiu ati vazut ceva efecte ? cercetez sa vad,cat e de buna...sa cumpar polen ? sa nu ? e cam scump...sa fac niste turte bune,sa imi intaresc putin stupii acuma in primavara
BotaPaul

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 11 Feb 2013, 21:13

N u d-le Paul! Spre norocul meu am o zona bogata de alun si salcie. La inceputuri am incercat cu POSPAI, pudra del a moara de malai ,dar n-au stat decat o zi si foarte putine pe el.

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 12 Feb 2013, 22:12

Ce grele sunt zilele de atelier , de trudit la rame ,de bocanit la ele, cu cuie ,cu sarme, cu toate celelalte!Asa- i ca mierea nu-i mereu atat de dulce?Si stai la gura sobei, privesti afara pe fereastra,iti vezi stupina inghetata intr-o mare alba de zapada si te gandesti ca acolo inauntrul lor arde o scanteie de speranta ce te asteapta sa le dai viata!Visezi la campurile galbene, la padurile imbelsugate de" ciorchine" albe,la zumzetul puietului iesit la zbor!...E clar:...iar m-i s-a facut dor... , dar ma trezesc..., ma uit la rame ,si incep cu spor,usor-usor, sa fauresc de zor, ceea ce va fi in cuibul lor!

Mesajde BotaPaul » 13 Feb 2013, 00:55

Frumoase randuri domnule Gabriel ;) nui departe primavara...vine in curand, pe 2 Februarie se zice ca iasa Ursu afara,si daca isi vede umbra se sperie si fuge inapoi in barlog si primavara inca nu se apropie,pe la noi nu si-a vazut umbra deci e aproape primavara :D
BotaPaul

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 14 Feb 2013, 22:26

Toti stuparii or fi microbisti in seara asta?

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 15 Feb 2013, 01:00

Si luaram 4 boabe ,cate 2 de fiecare!Parca au fost BEZMETICI!!!Bine ca sunt dinamovist si nu-mi mai fac probleme.

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 16 Feb 2013, 17:07

Am stupina langa casa in gradina, langa o plantatie de pruni. Ma duc pe la ele sa le vizitez aproape in fiecare zi ,cu toate ca-i vad de pe fereasta,ca tare mi-e dor de osteneala!Azi,mai dupa amiaza , vad un pitigoi"calare" pe stup si incep sa fac galagie ca sa-l izgonesc."Se duce" intr-un prun,plin de pitigoi si incepe sa cante.Oare se certa cu mine? Ca si ceilalti au inceput sa faca galceava.BATRANA mea (D-zeu s-o ierte!) imi spunea: ""auzi cum canta pitigoii cand sunt tristi? :TITI IARNA!,-TITI-IARNA!... Dar astia prea erau atat de veseli....si parca spuneau ...."TITI-VARA !,-TITI-VARA!", cu "T" de la tantar!!STIU EI CE STIU!!

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?