Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultura după IMPOZITARE. Încotro?

Mesajde kiloz » 10 Feb 2013, 21:30

marian carstea scrie:asociatia crescatorilor de albine va face demersuri si ne va scapa de acest bir ,emisiunea viata satului a inceput o campanie de sustinere a apiculturi sa nu fie inpozitata.

Campania a facut .Dar na pomenit nimica ca ar fii inpotriva inpozitarii prin norma de venit!
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 10 Feb 2013, 21:42

eugen. scrie:
stoenescu gheorghe-gabriel scrie:Bucurosi le-om duce toate: de-o fi pace ori razboi!!! NOI am vrut in U.E.?????

Ce texte ai dom le ... hai, ne lasi? Normal ca am vrut in U.E. ........ nu i gresit nimic in asta . Prostia e ca luam din UE doar cei rau :!:

Puteam sa vrem noi i U.E. mult si bine daca nu ne vroiau ei ca sa ne faca piata de desfacere!Cand era supraproductie in anii'90 ne-au distrus si industia si agricultura!! Acum se anunta CRIZA ALIMENTARA, de aceea au nevoie de noi-slugile Europei!Dupa ce ne-au luat toata forta de munca ca sa le creasca lo rP.I.B.-UL, acum si-au dat seama ca le suntem indispensabili????
stoenescu gheorghe-gabriel

Mesajde so-ri-pan » 11 Feb 2013, 01:24

Damne, cat adevar este in postarile voastre!!
Tare ma tem ca usor, usor... devenim eurosceptici!!!
so-ri-pan

Mesajde kamy » 11 Feb 2013, 07:44

Oare dece am io impresia ca aca are dureri in turul pantalonilor de impozite miza se-nvarte in jurul medicamente,alte apiinverte si pna,deci cu alte cuvinte lozuri castigatore de bnr!
kamy

Mesajde bucursorinelionel » 11 Feb 2013, 22:16

După discuțiile de azi, de la AGROSTAR, apicultura impozitată se duce fix la „repliere strategică” Adică cei sub 50 de fam. vor rămâne sub acest prag, în lipsa unor stimulente financiare (posibile doar prin PNA si 112/141..etc),cei cu 50-100 fam. se vor orienta către valoarea minimă impozabilă, iar cei peste 100 de familii, fie le vor împărți între mai mulți proprietari din neam, fie vor plăti...trai pe vătrai doar pentru cei cu fonduri UE..de subvenții direct , nici o șansă...Plata polenizării, altădată...mai la vale..
Eu adopt calea rezistenței fiscale legale...adică nu mai intrețin decât maxim 49 de familii de producție.
Să vină fiscul să verifice ,cu mâna lui cea lungă, ce am eu in cutii...!!..dar fără mănuși de protecție ..și fără mască..și fără fum...că și acela costă..!!!
bucursorinelionel

Mesajde BotaPaul » 11 Feb 2013, 22:19

trai pe vătrai doar pentru cei cu fonduri UE
Adica ? ... :?:
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Mesajde ionel07196555 » 11 Feb 2013, 23:47

ionel07196555

Mesajde apis_argesis2 » 11 Feb 2013, 23:58

ionel07196555 scrie:http://youtu.be/t0ZidfyJYdc
sindicatu

daca asa se "vorbeste" (de fapt mai potrivit ar fi sa folosesc "urla") la o sedinta ...... ma p_sh pe ea de treaba!!! adica un om pune o intrebare sau afirma ceva, si un bou care se credea important(a se citii impotent) arunca in interlocutorul lui cu abjectii gen : dc nu esti membru de sindicat sa nu vorbesti!
pai sa nu vorbeasca mata! ma ineptule!!

asta e ex clasic de sindicat cu romani! stiti voi in oglinda ... film cu prosti si shmecheri cu bani
parca l-am ascultat pe gigi becali bashind pe gura!

sincer, RUSINE!!
apis_argesis2

Mesajde apis_argesis2 » 12 Feb 2013, 00:00

sindicatu

intrebare: ala care vorbea asa flocos la gura , cine e? cumva userul sor-i-pan ? ar fi tare pacat, in postari parea cult!
iar dc eu am fost vocal , eh, asta se numeste indignare!
apis_argesis2

Mesajde jiji » 12 Feb 2013, 10:56

mda ..cine a luat fraiele sindicatului.
jiji

Mesajde akmm » 12 Feb 2013, 13:21

Sindicatul tovarasi, este forta, este motorul opiniei muncitoresti tovarasi.El nu este nimic insa daca nu e condus de oameni la inaltimea timpului, tovarasi.Uraaaaaaaa.....
Se poate reciti si ce am spus mai in urma....tovarasi.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde so-ri-pan » 12 Feb 2013, 14:01

akmm scrie:Sindicatul tovarasi, este forta, este motorul opiniei muncitoresti tovarasi.El nu este nimic insa daca nu e condus de oameni la inaltimea timpului, tovarasi.Uraaaaaaaa.....
Se poate reciti si ce am spus mai in urma....tovarasi.

Iar eu i-ti raspund ca si la aceea postare. ESTI UN IMBARLIGATOR!
Cat tupeu poti avea? Nu misti un pai, nu te implici cu nimic, dar ai opinii!!
so-ri-pan

Mesajde Dila Daniel » 12 Feb 2013, 14:09

apis_argesis2 scrie:
sindicatu

intrebare: ala care vorbea asa flocos la gura , cine e? cumva userul sor-i-pan ? ar fi tare pacat, in postari parea cult!
iar dc eu am fost vocal , eh, asta se numeste indignare!

Colegule apis_argesis2,nu poti sa vi,sa dai "o palma" unui om,apoi sa zici ca daca ai gresit(din ignorantza si neinformare) - sa motivezi...ca ai fost indignat.Altii,pot considera ca ai fost...nesimtit. ;)
Deci...nu este so-ri-pan...
Akmm,tu probabil esti multumit ca existi... pe forum...Dar atat!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde proapi » 12 Feb 2013, 14:16

Akmm e panfletar, ca vrea sau nu poate sa deosebeasca un tovaras comunist, impus (la formula de adresare) de un camarad sindical benevol, e treaba lui....
proapi

Mesajde akmm » 12 Feb 2013, 15:48

so-ri-pan scrie:Iar eu i-ti raspund ca si la aceea postare. ESTI UN IMBARLIGATOR!
Cat tupeu poti avea? Nu misti un pai, nu te implici cu nimic, dar ai opinii!!

Eu mi-am exprimat opinia cu ocazia alegerilor din decembrie, ca de altfel si asta vara. Acum sa actioneze cei ce erau de alta parere.Eu sunt resemnat, doar nu oi fi un nou Don Qujote sa ma lupt cu morile de vant.
Iar comentariul meu se adresa nu lui Vasile Roaita ci lui nenea ala care se dadea drept mobilizator de opinii din filmul de mai sus.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde bucursorinelionel » 12 Feb 2013, 18:47

„Dragi tovarăși și naș Florea„
așa începea un discurs al unui filozof „clasic , în viață...??!!„
Știți ce îmi place la voi...???...Că „după război, mulți viteji se ivesc...!!!„........dar cu „vitejia „ puțin motototilită„...adică..micăăăăă....micăăăă..micăăăă...„cât o p_ _ ă de furnică„....ALOOOO..mai ușor cu „pianul pe scări„ dacă nu ai fost acolo...să deschizi gura..și să afirmi, argumentat coerent ce ai de spus..!!!
Eu am fost, am vorbit ce am avut de vorbit..mi-am dat seama că au ”călcâiul lui Ahile” în modul de calcul al normei de venit..am argumentat că e eronat ”fix din pix”...și ..pe subiectul întâlnirii de la AGROSTAR (VEZI SITE-UL PREZENT LA RUBRICA LEGISLAȚIE EUROPEANĂ) am și argumentat....cu date oficiale, care pot deveni arme pentru următoarea bătălie ce ar putea fi câștigată ( dacă vrem să se recalculeze valoarea impozitului), fie în normele metodologice de aplicare a ordonanței 8/2013, fie anul viitor...
Dar voi, VITEJILOR, PE UNDE AȚI FOST...???...CU PISICA LA COAFOR...???
Eu m-am decis să intru în GFL (Grevă Fiscală Legală)- adică nu depășesc in viitor, până la altă modificare a mediului fiscal, 49 de stupi ( ce am eu în cutiile acelea, e secretul meu)...49 de cutii=49 de familii declarate..CORECT, NU...???
În altă ordine de idei, și domnul Panait Sorin (SO-RI-PAN), și AGROSTAR, prin domnul Ștefan Nicolae, au depus ceva eforturi pentru a intermedia întâlnirea dintre apicultori și reprezentanți ai ministerelor...că ne-am dus noi visând „cai verzi pe pereți”..și cu degetul în nas..asta e altă mâncare de pește...!!!....Puțini cei care au luat cuvântul și,...mult mai puțini cei care și-au dat seama, pe loc, care sunt regulile jocului...
Dar voi ce credeați, că inventăm noi pe loc „..henț de ofsaid!...sau..„..corner de 11 m....„...??????
Pupați-l în fund pe Dilă, pe Valter, pe Eugen...și încă 2-3...cu copii aceia mai înflăcărați, nu mă pun..și eu (noi) am fost ca ei...deh!!!...focul tinereții..!!
De ce???..Pentru că au venit, v-au reprezentat, s-au enervat..și au plecat cu pulsul 28/28...!!!
Măcar aveți bun simț și nu mai analizați „paiul din ochiul din ochiul altuia„ dacă nu puteți vedea cu ochelarii cu dioptrii 100 peste „ bârna din ochiul propriu„...
bucursorinelionel

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE