de bucursorinelionel » 12 Feb 2013, 18:47
„Dragi tovarăși și naș Florea„
așa începea un discurs al unui filozof „clasic , în viață...??!!„
Știți ce îmi place la voi...???...Că „după război, mulți viteji se ivesc...!!!„........dar cu „vitejia „ puțin motototilită„...adică..micăăăăă....micăăăă..micăăăă...„cât o p_ _ ă de furnică„....ALOOOO..mai ușor cu „pianul pe scări„ dacă nu ai fost acolo...să deschizi gura..și să afirmi, argumentat coerent ce ai de spus..!!!
Eu am fost, am vorbit ce am avut de vorbit..mi-am dat seama că au ”călcâiul lui Ahile” în modul de calcul al normei de venit..am argumentat că e eronat ”fix din pix”...și ..pe subiectul întâlnirii de la AGROSTAR (VEZI SITE-UL PREZENT LA RUBRICA LEGISLAȚIE EUROPEANĂ) am și argumentat....cu date oficiale, care pot deveni arme pentru următoarea bătălie ce ar putea fi câștigată ( dacă vrem să se recalculeze valoarea impozitului), fie în normele metodologice de aplicare a ordonanței 8/2013, fie anul viitor...
Dar voi, VITEJILOR, PE UNDE AȚI FOST...???...CU PISICA LA COAFOR...???
Eu m-am decis să intru în GFL (Grevă Fiscală Legală)- adică nu depășesc in viitor, până la altă modificare a mediului fiscal, 49 de stupi ( ce am eu în cutiile acelea, e secretul meu)...49 de cutii=49 de familii declarate..CORECT, NU...???
În altă ordine de idei, și domnul Panait Sorin (SO-RI-PAN), și AGROSTAR, prin domnul Ștefan Nicolae, au depus ceva eforturi pentru a intermedia întâlnirea dintre apicultori și reprezentanți ai ministerelor...că ne-am dus noi visând „cai verzi pe pereți”..și cu degetul în nas..asta e altă mâncare de pește...!!!....Puțini cei care au luat cuvântul și,...mult mai puțini cei care și-au dat seama, pe loc, care sunt regulile jocului...
Dar voi ce credeați, că inventăm noi pe loc „..henț de ofsaid!...sau..„..corner de 11 m....„...??????
Pupați-l în fund pe Dilă, pe Valter, pe Eugen...și încă 2-3...cu copii aceia mai înflăcărați, nu mă pun..și eu (noi) am fost ca ei...deh!!!...focul tinereții..!!
De ce???..Pentru că au venit, v-au reprezentat, s-au enervat..și au plecat cu pulsul 28/28...!!!
Măcar aveți bun simț și nu mai analizați „paiul din ochiul din ochiul altuia„ dacă nu puteți vedea cu ochelarii cu dioptrii 100 peste „ bârna din ochiul propriu„...