Astazi, in jur de ora 15, trecand pe la stupi, am observat la unul dintre ei zbor la urdinis. Afara erau 6-7 grade, la soare. Stupul e pozitionat pe pavilion, cu urdinisul la nord. Cat l-am urmarit eu, plus cat a durat filmarea a trecut mai bine de o jumate de ora si el isi continua mai departe zborul. Nu stiu de cand o fi inceput. Ce e ciudat e faptul ca alte familii, desi erau in bataia soarelui, nu aveau nici o activitate la urdinis, albina fiind stransa in ghem. Pe cand acesta avea activitate ca si cum ar fi fost la cules, plus ca se curata si de albina moarta. Familia respectiva a intrat la iernare pe 8 rame, acum nu stiu pe cate o fi, fiindca nu am mai umblat in el de la impachetare. Pe seara l-am ascultat la urdinis si era foarte linistit. Problema lipsei matcii nici nu se pune in cazul de fata. Sa fure de undeva? Din gradina de la mine, sigur nu. Din alta parte.... Insa la 6-7 grade afara sa circule asa e surprinzator. Si cred ca mai devreme zborul la el a fost si mai intens, pt ca avea ceva curatitura in fata lui. Postez mai departea stupul cu pricina si celelalte familii la care nu era nici o miscare