gigibecalul scrie:FLORINELU scrie:cred ca sau imbatat,de ca muzicantii.![]()
Ce vrei sa spui?![]()
![]()
glumeam
gigibecalul scrie:FLORINELU scrie:cred ca sau imbatat,de ca muzicantii.![]()
Ce vrei sa spui?![]()
![]()
L. Apis scrie:Iata masa de lucru pentru taiat polistiren. Prin fanta mesei iese o lama de cutit cu care poti taia cu succes si cu ajutorului liniarului care se vede in spatele mesei se poate taia perfect paralel si se pot face falturi excelente. Calitatea taierii este superioara circularului si cred ca si firului de nichelina care cred ca va rotunji muchiile. Alaturi se vad cateva caturi 1/2 gata. Oricum spor la treaba!
te salut Octaviane,cultura arata foarte bine,poate mai bine ca niciodata,zapada asta i-a prins bine si parca si la albine le place mai mult sub plapuma,iar gerul de afara nu le deranjeaza daca au ce le trebuie,si cum noi pretindem ca stim ce le trebuie,le indeplinim dorintele si e-nregula.
apropo,te-ai laudat ca ai fost la casa armatei,eu am aflat prea tarziu. am pierdut mult?![]()
liviutzbogos scrie:Sa strigati si la mine cand mergeti la Faget. Daca nu raspund, dati cu o piatra in geam ca ies eu afara
FLORINELU scrie:liviutzbogos scrie:Sa strigati si la mine cand mergeti la Faget. Daca nu raspund, dati cu o piatra in geam ca ies eu afara
sper ca nu stai la etajul 10 ca nu ajung cu piatra pana acolo.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 66 vizitatori