Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Profit/Stup/An

Mesajde stefanmadalin » 12 Feb 2013, 23:30

Profit/An/Atup= 90 si ceva de lei,conform ultimelor date 'bine analizate'.
stefanmadalin

Mesajde FLORINELU » 13 Feb 2013, 08:18

dupa umila mea parere,profit an/stup se poate calcula cam asa: nr de stupi aflati in posesie+nivelul de calificare al apicultorului,nu diploma ci practica+pofta de munca+baza melifera+numarul si calitatea cartilor despre apicultura citite si asimilate+vechimea in meserie(cel putin 10 ani)+dotarea cu scule si utilaje in functie de necesitati+capacitatea de a administra competent o afacere chiar si de mai mica avergura si ar mai fi si altele destule.
ar mai fi si minusuri nu numai plusuri,dar va las pe voi sa le mai insirati.
FLORINELU

Mesajde stoenescu gheorghe-gabriel » 14 Feb 2013, 23:37

Dar pretul cu care iti vinzi produsul ,portofoliul de clienti, nu conteaza? De multe ori uitam cat muncim si cat patimim sau ce cheltuieli avem si ne batem joc de munca noastra, unii dintre noi!Asa ne gasim asociati la profitul anual pe stupul nostru,iar la cheltuieli.....?????
stoenescu gheorghe-gabriel

Mesajde FLORINELU » 15 Feb 2013, 07:39

da Gabi asa este,am uitat sa scriu acolo si cei la care vinzi produsele,clienti pe care ii am de 15 ani si pe care ii respect si ma rrespecta si ei pe mine si toti lauda calitateaproduselor.eu nu vand numai miere ci si propolis ,polen,roi, care toate participala profit.
pun si o poza.
Fişiere ataşate
STUPINA LUI FLORINELU 007.JPG
un fel de calcul produse apicole
FLORINELU

Mesajde lucky5strike » 15 Feb 2013, 23:29

Alte vremuri, alte conditii, alte provocari, alte costuri...

Intrebare: cat sa fie valoarea baneasca a unitatii conventionale?
Pax vobiscum!
lucky5strike

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR