georgy scrie:domnule dila daniel sa nu ne abatem de la subiect .....
georgy scrie:.... suntem pe un forum apicol ...
georgy scrie:domnul dila daniel nu ar fi mai simplu sa postatiaici pe forum n tabelul cu tratamentele albinelor
????????????????????????
georgy scrie:domnul dila daniel nu ar fi mai simplu sa postatiaici pe forum n tabelul cu tratamentele albinelor
????????????????????????
Dila Daniel scrie:nu fiti rautaciosi si lasati omul ca are dreptate...daca ii dadeam numarul de telefon in alte scopuri.![]()
...pe bune ca am fost blocat de postarile lui ulterioare.
Eu ii dau nr de telefon sa ma sune sa ii explic totul mura in gura,ba chiar vroiam sa-i cer o adresa de e-mail sa-i trimit poza de la 2 carnete de stupina cu tratamente diferita sa inteleaga cat mai bine
si el este cel ofensat ca ma abat eu de la subiect...si de ce nu scriu pe forum...ca doar este de apicultura.
Pai mai bine nu taceam eu?...
De multe ori regret ca raspund,dar nu-i nimic,cu timpul am invatat ca mai bine raspund cand stiu si ajut pe cine pot,decat sa ignor.
Cand am ales sa activez pe forum,am facut-o si in scopul de a ajuta cu ce pot pe altii,si de a fi si eu ajutat daca este nevoie...
Ca mai sunt si dinacestia ca si colegul georgy care musca mana intinsa...asta este.Si eu am gresit in viata si mai gresesc...suntem oameni.
Eu sper sa realizeze insa ca nu a procedat corect...
Mergem inainte.
alt stupar scrie:da
ajutati un om necajit dandu-i modelul mura-n gura si rasplata va fi pe masura...
Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori