Prima pagină APICULTURA GENERALA BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE

Discutii despre tratamentele efectuate familiilor de albine,medicamente,mod de administrare,etc. , discutii despre bolile si daunatorii albinelor
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: completare carnet de stupina

Mesajde georgy » 13 Feb 2013, 21:20

domnule dila daniel sa nu ne abatem de la subiect .................................. suntem pe un forum apicol ................................................................ nu pe alte saituri ..................................................
georgy

Mesajde georgy » 13 Feb 2013, 21:24

domnul dila daniel nu ar fi mai simplu sa postatiaici pe forum n tabelul cu tratamentele albinelor
????????????????????????
georgy

Mesajde Dila Daniel » 13 Feb 2013, 21:33

georgy scrie:domnule dila daniel sa nu ne abatem de la subiect .....

d.le...si cam care este abaterea mea de la subiect?
georgy scrie:.... suntem pe un forum apicol ...

pe bune?...multumesc de informare
georgy scrie:domnul dila daniel nu ar fi mai simplu sa postatiaici pe forum n tabelul cu tratamentele albinelor
????????????????????????

decat sa iti mai intind mana,nu ar fi mai simplu sa te ignor in viitor???????????????????????????????????????????????????????????????????????

...sa fi iubit...
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde LUCIAN AVRAM » 13 Feb 2013, 21:52

domnule Dila , va rog , sa dati dovada de bunavointa si sa sfatuiti acest om , fara nici un fel de retinere , chiar va este atat de greu sa-l sunati dvs ? nu conteaza ca nu aveti un numar de telefon la care sa sunati
va rog sa faceti tot posibilul si daca este nevoie chiar sa va deplasati la stupina omului si sa-l ajutati , ok ?
si va rog , sa-i faceti toate tratamentele stupilor inclusiv pe 2012 , pe urma daca mai este necesar , sa-i faceti si toate notarile in carnetul stupinei , iar daca omul mai are si alte nevoi sa-i raspundeti in mod .POZITIV :lol:

DD-ule , tu n-ai minte mah ? :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde alt stupar » 13 Feb 2013, 22:06

georgy scrie:domnul dila daniel nu ar fi mai simplu sa postatiaici pe forum n tabelul cu tratamentele albinelor
????????????????????????

domnu` georgy.... vad ca sunteti un om deosebit de meticulos............... am si eu o intrebare la dumneavostra, trag speranta ca-mi veti raspunde......... caietul stupinii se completeaza pe caiet dictando sau cu patratele ?
Ca vedeti dvs... am cerut si eu ajutor pe forum si nimeni nu a binevoit sa-mi raspunda.... domnul Dila nici atat !
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde Albinel » 13 Feb 2013, 22:09

:lol: :lol: :lol:
albina cat cuprinde..restul vine de la sine !!
Albinel

Mesajde georgy » 13 Feb 2013, 22:26

pe carnetul tip de la asociatia apicola sau nu aveti ?
georgy

Mesajde un OM » 13 Feb 2013, 22:30

Ai primit MP de la mine. Carnetul meu este de la asociatie, dar o editie mai veche.
un OM

Mesajde Dila Daniel » 13 Feb 2013, 22:42

nu fiti rautaciosi si lasati omul ca are dreptate...daca ii dadeam numarul de telefon in alte scopuri. :D
...pe bune ca am fost blocat de postarile lui ulterioare.
Eu ii dau nr de telefon sa ma sune sa ii explic totul mura in gura,ba chiar vroiam sa-i cer o adresa de e-mail sa-i trimit poza de la 2 carnete de stupina cu tratamente diferita sa inteleaga cat mai bine
si el este cel ofensat ca ma abat eu de la subiect...si de ce nu scriu pe forum...ca doar este de apicultura.
Pai mai bine nu taceam eu?...
De multe ori regret ca raspund,dar nu-i nimic,cu timpul am invatat ca mai bine raspund cand stiu si ajut pe cine pot,decat sa ignor.
Cand am ales sa activez pe forum,am facut-o si in scopul de a ajuta cu ce pot pe altii,si de a fi si eu ajutat daca este nevoie...
Ca mai sunt si dinacestia ca si colegul georgy care musca mana intinsa...asta este.Si eu am gresit in viata si mai gresesc...suntem oameni.
Eu sper sa realizeze insa ca nu a procedat corect...
Mergem inainte.
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde georgy » 13 Feb 2013, 23:11

multumesc mult pt postare o seara buna in continuare ..
georgy

Mesajde georgy » 14 Feb 2013, 15:04

buna ziua , ma poate ajuta cineva
as vrea si eu sa stiu cum fac completez in caietul stupinei daca nu ma delpasez cu stupi decat in jurul vetrei stupinei adica nu plec in alte judete ?
georgy

Mesajde alt stupar » 14 Feb 2013, 16:45

da
ajutati un om necajit dandu-i modelul mura-n gura si rasplata va fi pe masura...
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde CORNEL V. » 14 Feb 2013, 17:36

Dila Daniel scrie:nu fiti rautaciosi si lasati omul ca are dreptate...daca ii dadeam numarul de telefon in alte scopuri. :D
...pe bune ca am fost blocat de postarile lui ulterioare.
Eu ii dau nr de telefon sa ma sune sa ii explic totul mura in gura,ba chiar vroiam sa-i cer o adresa de e-mail sa-i trimit poza de la 2 carnete de stupina cu tratamente diferita sa inteleaga cat mai bine
si el este cel ofensat ca ma abat eu de la subiect...si de ce nu scriu pe forum...ca doar este de apicultura.
Pai mai bine nu taceam eu?...
De multe ori regret ca raspund,dar nu-i nimic,cu timpul am invatat ca mai bine raspund cand stiu si ajut pe cine pot,decat sa ignor.
Cand am ales sa activez pe forum,am facut-o si in scopul de a ajuta cu ce pot pe altii,si de a fi si eu ajutat daca este nevoie...
Ca mai sunt si dinacestia ca si colegul georgy care musca mana intinsa...asta este.Si eu am gresit in viata si mai gresesc...suntem oameni.
Eu sper sa realizeze insa ca nu a procedat corect...
Mergem inainte.

Stii unde ai gresit Daniele?...trebuia sa-i dai si adresa ta sa-ti trimeata carnetul sa il completezi tu :lol:

Acum serios...georgy...daca nici D.D. nu ti-a explicat cum trebuie,atunci problema mare e la tine :shock:
CORNEL V.

Mesajde cantemir » 14 Feb 2013, 18:06

alt stupar scrie:da
ajutati un om necajit dandu-i modelul mura-n gura si rasplata va fi pe masura...

Ca incepator si amator etrern, aproape am devenit partizanul si "avocatul" incepatorilor din orice domeniu!
Insa totul are o limita!

Asa ca, n-ar fi rau sa se monteze un lacatel mic pe acest topic! Imi pare rau, sincer!
cantemir

Anterior

Înapoi la BOLI SI DAUNATORI - TRATAMENTE