de BotaPaul » 16 Feb 2013, 23:41
Sa traiesti Paule , la asa ceva vroiam sa se ajunga...mersi de sfat , si Domnului alt stupar , si celorlalti..Vreau sa fac ceva de calitate,si sa profesez in ceea ce fac.Am o poza pe topicul personal..Paul-Incepator. o poza facuta in 13 Februarie daca nu gresesc. Inca ceva ,referitor la infofolit si pastrata caldura cat mai bine.eu am fund antivarooa ,problema acuma e ca subarul nu l-am luat jos ,e tot acolo..si podisorul respectiv e de fapt sita...folia de nailon am luato jos asta toamna de frica condensului,si am pus haine peste sita - si ziare..cam asta e , si in cuib pe o parte si alta fiind cuibul format la mijloc polistiren imbracat intr-o husa. Sa merg tot asa inainte ?sau ... ? cand vine caldura ,si cara polen in 3-4 saptamanii ma gandeam sa le pun folia pentru cel condens care il va da puietului. Si da binenenteles ,pana acuma tot in pungi am dat siropul in primavara,cu protofil , cu ceapa ,detoate felurile am incercat.De aceea incerc sa imi fac cat de cat un stass,la 100-200 stupii ce te faci ? trebuie sa fie totul cat mai practic parerea mea , cat mai eficient,altfel unde ajung cu timpul ? Lazi stass,magazii la fel , nu sa stai sa cauzi oare asta ce magazie are lada..si etc. hranitorul in stup tot timpul , si cateva chestii care cred ca is de mare ajutor si foarte utile. Deocamdata bugetul e cel care nu ma ajuta..dar in timp si munca voi realiza sigur.
Ultima oară modificat de
BotaPaul pe 16 Feb 2013, 23:45, modificat 1 dată în total.
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)