Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

CONTROLEAZA SAU NU LUMEA,ILUMINATI?

Mesajde costi_vic_ro » 17 Feb 2013, 09:08

salutare,aseara din intamplare am gasit un video pe youtube care pur si simplu m-a lasat masca.este vorba de organizatia ILUMINATI,care se pare exista si controleaza industria mondiala a muzicii si nu numai.daca aveti chef si va intereseaza subiectul urmariti http://www.youtube.com/watch?v=D6UeLg-ASks.eu pana nu l-am vazut din scoarta in scoarta nu m-am lasat azi noapte chiar daca cand s-a terminat era doar 2.30.am mai gasit si un filmulet cu iluminati si industria muzicala romaneasca http://www.youtube.com/watch?v=FNfKcBpDL7s
costi_vic_ro

Re: CONTROLEAZA SAU NU LUMEA,ILUMINATI?

Mesajde costi_vic_ro » 17 Feb 2013, 09:18

inca unul muzica rock si limba ascutita a illuminatilor http://www.youtube.com/watch?v=T9JFMyMyfKU
costi_vic_ro

Mesajde peterneamt » 17 Feb 2013, 10:54

Răspunsul este da şi au controlat tot, bun sau rau dintotdeauna.....menţinind echilibrul dintre bine şi rău dealungul veacurilor, conştientizând că nu pot exista unul fără celălalt ..... ;)
peterneamt

Mesajde costi_vic_ro » 17 Feb 2013, 12:40

peterneamt scrie:Răspunsul este da şi au controlat tot, bun sau rau dintotdeauna.....menţinind echilibrul dintre bine şi rău dealungul veacurilor, conştientizând că nu pot exista unul fără celălalt ..... ;)

salutare,adik sa inteleg ca de la prea BINE ne-ar fi RAU?INTERESANT... .DECI PONTA E UN ILLUMINAT.
costi_vic_ro

Mesajde bio » 17 Feb 2013, 12:47

[quote="costi_vic_ro"..
.DECI PONTA E UN ILLUMINAT.[/quote]

Ponta este,...COPY PASTE...

..tot asa a realizat si impozitarea apiculturii.

A dat SEARCH pe NET, a vazut "realizarile din apicultura" a introdus 16% si gata impozitul...dar "saracul" daca nu cunoaste si realitatea din teren, nu a stiut ca trebuie sa ia in calcul si variabilele care influenteaza realizarile din apicultura .
bio

Mesajde costi_vic_ro » 17 Feb 2013, 13:40

ATI VIZIONAT PANA LA SFARSIT? COMENTARII
costi_vic_ro

Mesajde calatorii » 05 Mar 2013, 14:44

Nu stiu ce sa zic, posibil sa fie asa, posibil sa nu fie, nu avem de unde stii, pentru ca orice material poate fi controlat sau facut in asa fel sa fie privit doar dintr-un anumit unghi si lumea chiar sa creada lucrurile astea, nu prea cred lucrurile astea pentru ca sunt multi care incearca sa se afirme sau sa fie cunoscuti prin diverse chestii si nu stiu cum ar putea controla miliarde de oameni prin intermediul muzicii sau prin intermediul altor chestii pe care noi le folosim de zi cu zi..
Fii turist in Romania!
calatorii

Mesajde Mircea_63 » 05 Mar 2013, 15:00

Turistule, fara suparare, daca ai ceva de zis, zii!

Altfel, umplii forumul de vorbe goale, fiind pe langa subiect, doar asa...ca sa te aflii in treaba.
Daca ma apuc de sters, vei zice ca am ceva cu tine. Te rog posteaza la subiect daca ai ceva concret de zis, caz in care esti binevenit!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 05 Mar 2013, 21:03

Din cate mi-aduc aminte OFICIAL organizatia Iluminati si-a intrerupt
activitatea si si-a inchis toate adresele sit-ului in decembrie 2011
Ca a condus lumea aceasta organizatie sau nu omenirea nu stiu sigur
se pare insa ca numele de Iluminati nu mai era de actualitate si se aude ca
Grupul de la Bildenberg ar fi urmasul oficial al fostei grupari
Grupul Bidenberg se pare ca este mult mai secretos decat Iluminati
acestia nu au macar nici pagina de internet si se pare ca mesajele dintre ei
se transmit prin viu graiiar intilnirile oficiale au loc doar o data pe an
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde beeman » 25 Mar 2013, 16:52

Am inceput sa tot aud de astia iluminati sau cum le-o zice, nu stiu ce sa spun, vorba aia, pana nu vezi cu ochii tai nu prea iti vine sa crezi, o fi asa, nu o fi asa, la cum a ajuns Pamantul si anotimpurile, nu stiu cata vreme vor mai conduce lumea, daca chiar ar face-o..:)
Vand ieftin Samsung S3 fara incarcator, detalii PM
beeman

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE