Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pozitia noastra fata de impozitare

Mesajde XXL » 17 Feb 2013, 21:26

...Bula fiu de securist se duce la examen
profesorul;elev Bula numeste un animal care zboara?
bula ;crocodilul
profesorul; ...mai zboara si crocodilul

sigur...cei care au facut ordonanta
la fel au invatat biologie :lol: :lol: :lol:
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde kiloz » 17 Feb 2013, 21:41

Problema este dublu.Din cauza ierbicidului dispare flora spontana,si ramine numai cel cultivat.Se saraceste baza melifera.Asta este un lucru.
Cel mai mare problema este insa folosirea insecticidelor cu remanenta mare.Cele mai otravitoare sint folosite ptr tratare semintelor de porumb,floarea soarelui,rapita ,continutul acestor tratamente au o remanenta de citeva luni,si omoara si in sol si in stagiu de vegetatie a plantelor.Deci dl. Fetea iar a vorbit linga subiect.
Să fii drept şi scrie adevărul.
kiloz

Mesajde adycnst » 17 Feb 2013, 21:46

il felicit pe sorin si pe cei care au participat la "construirea" stirii! jos palaria, asa ar trebui sa faca fiecare presedinte de asociatie...daca se mai vrea presedinte si daca intr-adevar reprezinta o asociatie, un grup de apicultori, etc.
adycnst

Mesajde Gudas Valentin » 17 Feb 2013, 21:49

Adi Hodis, pana acum vedem o pledoarie educativa (pt necunoscatorii ...)la sedinta ACA Baia Mare am stat personal de vb cu domn presedinte Fetea pe hol inainte de inceperea sedintei,zicea ca peste noapte au schimbat impozitarea de la 100 la 50 fara sa fie consultat,am dicutat mai multe cca 15-20 de min.
Este Ardelean si cred ca daca vom fi nedreptatiti ... sti tu cantecul ala fain ,,Dupa pui de Morosan,inlocuiti cu stupar'' poate nu ar stica si un mic miting,ca doar suntem 65000 de stupari. :roll:

Dar eu totusi cred ca Parlamentari au mancat si mananca miere si mintea nu le joaca feste.

Intr-un paragraf din Biblie Imparatul Solomon spune: ,,Cei ce vor manca miere vor primi harul ceresc'' Nu cred ca ii impozita :lol:

Eu fac o recomandare: daca nu te sti cu stupi nu baga batul pe urdinis,ca ies albinele nervoase si te vor intepa RAU ;)

Cu speranta
valy
Suntem saraci,dar nu suntem prosti.
http://valigudas.sunphoto.ro/Albinute_harnicute_2011
Gudas Valentin

Mesajde Adi Hodis » 17 Feb 2013, 22:01

Gudas Valentin scrie:Adi Hodis, pana acum vedem o pledoarie educativa (pt necunoscatorii ...)

Da Vali, d'aia am scris ca "doar "se vorbeste ... iar de la vorba pi'n la fapta, cale lunga este.
De "vorbe" noi sintem satui, stim placa ... faptele conteaza si "vorbesc" cel mai bine.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde XXL » 17 Feb 2013, 22:05

vali mitingurile au ramas ultima solutie...dar cine sa le organizeze?
sau mai bine spus cine o sa vina la ele?
...probabil daca era mai rau
nu era asa bine
XXL

Mesajde pescaru » 17 Feb 2013, 22:17

Daca m-am razboit cu comunistii am curaj si cu usl-istii ,dar la miting fiecare stupar cu un stup in spate ca pe ranita din armata asa ca sa se vada ca santem stupari si nu altceva ,si in al doilea rand sa nu se apropie cineva de noi prea aproape :mrgreen:
pescaru

Mesajde octav79 » 17 Feb 2013, 23:30

so-ri-pan scrie:
MyBees scrie:Da, excelent lucrat reportajul pentru stirile PrimaTV. Un mesaj clar si concis transmis intr-un mod profesionist. Cred ca trebuie sa ii multumim lui Adi si colegilor si bineinteles lui Sorin.

Adi, la prima intalnire ai de la mine bere cat poti duce :)

Eu dau coniacul! ;)

Toata stima!
http://jimm69.sunphoto.ro/

Fa cat mai multe greseli cu putinta, dar tine minte un singur lucru; nu fa de doua ori aceasi greseala. Si te vei dezvolta ---
OSHO - Curajul Placerea de a trai periculos
octav79

Localitate: Bucuresti; Locatii de interes: Bucuresti, Golesti (VN)

Mesajde so-ri-pan » 18 Feb 2013, 05:03

[quote="Gudas Valentin"][quote="api"]http://www.tvrplus.ro/editie-viata-satului-84062

Valentin,
Uite telefonul meu 0723723975 si mailul direct: rinso54@gmail.com Parca avem de lamurit o vorba de ceva ani. Eu, ca omul batran, uitasem. Daca tu crezi ca-i de actualitate... cauta-ma.

Numai de bine!
so-ri-pan

Mesajde so-ri-pan » 18 Feb 2013, 05:32

[quote="XXL"]vali mitingurile au ramas ultima solutie...dar cine sa le organizeze?
sau mai bine spus cine o sa vina la ele?[/quote

Cum cine XXL? Tu, eu, ceilalti care au fost aproape!!! :) Are cine sa organizeze.
De venit... or veni toti crae simt ca nu au alta sansa sa-si apere demnitatea. Nu or mai sta numai sa se vaicareasca pe forum, se vor trezii si ei! :o Sper sa fie cat mai multi su sangele in flacari de felul in care suntem tratati. Pe www.lumeaapicola.ro a postat Eugen un material care trebuie citit de toti. Acolo se vede clar, cu datele ministerului, sum se incearca sa ne loveasca prin minciuna. La Bruxel se raporteaza o medie de 17,9Kg miere/familie/10 ani, iar in OUG 8 ne face "norma" pe 30Kg realizate.
Asta in conditiile in care Parlamentul European recunoaste ca apicultura in Europa are probleme si RECOMANDA STATELOR MEMBRE SA SPRIJINE SECTORUL!!! :shock:

HALAL SPRIJIN!

Pentru "sprijinul" asta ar trebui sa cerem DEMISIA Directoarei TATOMIR ELENA. Numai si pentru perla data pe TV la Viata Satului de Duminica trecuta.
so-ri-pan

Mesajde so-ri-pan » 18 Feb 2013, 05:36

octav79 scrie:
so-ri-pan scrie:
MyBees scrie:Da, excelent lucrat reportajul pentru stirile PrimaTV. Un mesaj clar si concis transmis intr-un mod profesionist. Cred ca trebuie sa ii multumim lui Adi si colegilor si bineinteles lui Sorin.

Adi, la prima intalnire ai de la mine bere cat poti duce :)

Eu dau coniacul! ;)

Toata stima!

Si tu o meriti!!
so-ri-pan

Mesajde so-ri-pan » 18 Feb 2013, 05:51

adycnst scrie:il felicit pe sorin si pe cei care au participat la "construirea" stirii! jos palaria, asa ar trebui sa faca fiecare presedinte de asociatie...daca se mai vrea presedinte si daca intr-adevar reprezinta o asociatie, un grup de apicultori, etc.

Adiiiii, Tu si echipa meritati felicitati :) ,Eu nu am facut decat sa "joc" de pe textele din forum! Ce am spus eu in fata camerei nu a fost altceva decat ideile desprinse de pe postarile baietilor. Mai condensate ce-i drept, asa... ca pentru emisiunea de stiri.
so-ri-pan

Mesajde proapi » 18 Feb 2013, 08:57

so-ri-pan scrie:
XXL scrie:vali mitingurile au ramas ultima solutie...dar cine sa le organizeze?
sau mai bine spus cine o sa vina la ele?[/quote

Cum cine XXL? Tu, eu, ceilalti care au fost aproape!!! :) Are cine sa organizeze.
De venit... or veni toti crae simt ca nu au alta sansa sa-si apere demnitatea. Nu or mai sta numai sa se vaicareasca pe forum, se vor trezii si ei! :o Sper sa fie cat mai multi su sangele in flacari de felul in care suntem tratati. Pe http://www.lumeaapicola.ro a postat Eugen un material care trebuie citit de toti. Acolo se vede clar, cu datele ministerului, sum se incearca sa ne loveasca prin minciuna. La Bruxel se raporteaza o medie de 17,9Kg miere/familie/10 ani, iar in OUG 8 ne face "norma" pe 30Kg realizate.
Asta in conditiile in care Parlamentul European recunoaste ca apicultura in Europa are probleme si RECOMANDA STATELOR MEMBRE SA SPRIJINE SECTORUL!!! :shock:

HALAL SPRIJIN!

Pentru "sprijinul" asta ar trebui sa cerem DEMISIA Directoarei TATOMIR ELENA. Numai si pentru perla data pe TV la Viata Satului de Duminica trecuta.

Daca apara onoarea ministerului din care face parte si a postului pe care-l ocupa, demisia vine de la sine, moral nu mai poate detine o astfel de functie....
Ministerele in tot ce fac si intreprind trebuie sa radieze democratie si transparenta, ori s-a vazut ca asta le lipseste cu desavarsire....asteptam sa le dea cineva trezirea....poate politicul.....
proapi

Mesajde so-ri-pan » 18 Feb 2013, 22:11

Mi-am adus aminte de unde au plecat "astia" cu impozitarea "persoanelor fizice". Circula o "balada" prin minister comform careia SAPTE INDIVIZI detin si expluateaza impreuna un total de 40.000ha, pe persoana fizica, si nu plateau impozit.
Altii care au starnit "interesul" fiscului au fost ciobanii care, tot pe persoana fizica, detineau 3.000 de oi.
Au vrut sa-i "faca". Pe langa ei uite ca am picat si noi cu curu-n... pixul fiscului!! :(
so-ri-pan

Mesajde ignatov andrei » 18 Feb 2013, 22:24

Parlamentul European RECOMANDA tuturor guvernelor din tarile membre masuri de impozitare a tuturor activitatilor! Nu BOC si Basescu au taiat salariile! Nu Ponta mareste taxele! UNIUNEA EUROPEANA este cea care ordona totul! Poporului i se da impresia ca-si alege CONDUCATORI, dar de fapt alege EXECUTANTI! Nu spun mai multe, dar bataliile cu morile de vant nu sunt "specialitatea casei"!
ignatov andrei

Mesajde peterneamt » 18 Feb 2013, 22:30

Va venii el momentul când va fi invers......dar lupta trebuie continuată pentru că nu toţi aleşii ştiu ecologie....şi trebuie educaţi. ;)
Oare le-a impus UE cât să ne ia bir ? Vina o au nişte cucoane care......au pe :twisted: in ele. ;)
peterneamt

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA